03 / 05 / 2024

Medine Havalimanı Routes Pazarlama Ödülleri

Medine Havalimanı Routes Pazarlama Ödülleri

TAV Havalimanları 'nın işlettiği Medine Havalimanı, Routes Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde en iyi havalimanı seçildi.TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük açıklama yaptı.

TAV, Suudi Arabistan'da 2 havalimanı daha aldı!

TAV Havalimanları, Suudi Arabistan'da Medine ve Yanbu'nun ardından Qassım ve Hail havalimanlarını da portföyüne ekledi. TAV, 2 havalimanını da geliştirecek ve 30 yıl boyunca işletecek.

Cakes&Bakes Medine şubesi açıldı!

Şimdi de Suudi arabistan’da Medine Havalimanı’nda da şube açtı. Makedonya, Tunus ve Umman’ın ardından Suudi Arabistan’da açılan Cakes&Bakes, Türkiye ve yurtdışında yeni şubelerle büyümeyi planlıyor.

Tav İnşaat, Medine Projesiyle ödül aldı!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York'ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi'nde TAV İnşaat'ın Medine'de inşa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV, Medine projesiyle New York'ta birincilik ödülü aldı!

TAV İnşaat’ın Medine’de inşaa ettiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat, Medine Projesi ile dünya birincisi oldu!

TAV İnşaat'ın Medine'de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, New York'ta düzenlenen törende Küresel İnşaat Zirvesinde havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV İnşaat’ın Medine’deki havalimanı dünyanın en iyisi seçildi!

Engineering News Record (ENR) tarafından New York’ta düzenlenen Küresel İnşaat Zirvesi’nde TAV İnşaat’ın Medine’de hayata geçirdiği Prens Muhammed Bin Abdülaziz Havalimanı Projesi, havalimanı inşaatı kategorisinde dünyanın en iyisi seçildi.

TAV ‘HACI’ oldu!

Suudi Arabistan’ın ilk havalimanı özelleştirmesine sahne olan Medine Havalimanı önceki gün resmen açıldı. Havalimanı, her yıl Suudi Arabistan’ın yolunu tutan 2 milyon hacıya hizmet verecek.

Medine Havalimanı Routes'tan en iyi havalimanı ödülü aldı!

TAV Havalimanları 'nın işlettiği Medine Havalimanı, Routes Pazarlama Ödülleri'nde kendi kategorisinde en iyi havalimanı seçildi.TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük açıklama yaptı.

Medine Havalimanı Aspen’e emanet!

Yurt içi ve yurt dışındaki havalimanı projeleriyle ses getiren Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., bu alandaki deneyimini Suudi Arabistan Medine Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesine aktardı.

Havaş, Suudi Arabistan'da yer hizmeti verecek!

Havaş, Suudi Arabistan'da yer hizmetleri lisansı aldı. Havaş'ın Genel Müdürü Nurzat Erkal, "Medine Havalimanı 2013'te 5 milyona yaklaşan yolcuya hizmet verirken, 40 bin uçuşa da ev sahipliği yaptı" şeklinde konuştu.

Aspen Yapı Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor!

Aspen Yapı ve Zemin, son dönemde ses getiren Bodrum Milas ve Rusya’nın Pulkovo Havalimanı projelerinin ardından şimdi de Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor…

Medine Havalimanı projesi Yılın Altyapı Anlaşması seçildi!

Medine Havalimanı projesi, Project Finance International (PFI) tarafından Ortadoğu ve Afrika'da ''Yılın Altyapı Anlaşması'' seçildi

TAV'dan Medine Uluslararası Havalimanı için teşekkür!

Tepe Akfen TAV Havalimanları, Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projesi için bir teşekkür ilanı yayımladı

Medine Havalimanı Routes Pazarlama Ödülleri Haberi

Medine Havalimanı Routes Pazarlama Ödülleri

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, 1,2 milyar dolar yatırımla inşa edilen yeni terminaliyle öne çıkan Medine Havalimanı, dünya havacılık endüstrisinin prestijli etkinliklerinden sayılan Routes Pazarlama Ödülleri'nde "Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi" havalimanları 4-20 milyon yolcu kategorisinde en iyi havalimanı seçildi. 20 milyondan fazla yolcu kategorisinde Dubai Havalimanı, 4 milyondan az yolcu kategorisinde de Kilimanjaro Havalimanı ödül aldı. 


Routes Dünya Güzergah Geliştirme Fuarı'nın Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi konferansı sırasında açıklanan ödüller, hava yolu planlama uzmanlarından oluşan jürinin oylarıyla belirlendi. Bahreyn'de düzenlenen ödül törenine bölge ülkeleri ve dünyadan 350'den fazla havacılık uzmanı katıldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Havalimanları Pazarlama Direktörü Aslıhan Çörtük, "Havayolu ve havalimanı işletmecilerinin en önemli etkinliklerinden Routes'ta 1,2 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiğimiz Suudi Arabistan'ın Medine...