19 / 05 / 2024

medya takip merkezi adana

medya takip merkezi adana

Türkiye ve Avrupa’da 8 noktada 1999 yılından bu yana medya takip hizmeti veren Medya Takip Merkezi (MTM), Adana’da açtığı temsilcilik ile şube ve temsilcilik sayısını dokuza çıkardı...

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

24 ilde Covid-19 Takip Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; Türkiye genelinde 24 ilde covid-19 takip merkezi açılacak. İlk olarak Ankara ve Eskişehir'de açılan  olan merkezler kısa zamanda ülke genelinde hizmete girecek.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

2020'de Gayrimenkul Bilgi Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanlığının 845 tedbirden meydana gelen 403 sayfalık 2020 Yılı Programı yayımlandı. Tasarruf için konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulması, konutta değer artışını takip için gayrimenkul bilgi merkezi kurulması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı...

İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip!

Medya Takip Merkezi (MTM), medyada konut haberlerini inceledi. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,1 oranında gerilerken, İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip il oldu.

Türkiye'den en çok Araplar konut alıyor!

Medya takip kuruluşları PRNet ve Ajans Press'in yaptığı araştırmaya göre Arapların en çok Türkiye'den konut aldığı ortaya çıktı.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi çalışmaları ne durumda?

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi, bu kışa yetiştirilmeye çalışılıyor. Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından yakın bir şekilde takip edilen çalışmalar yolların yapılmasıyla birlikte son bulacak.

Mimarlar ihale takip merkezi kurdu!

Kent mücadelesinde imar planlarını parsel parsel takip eden Mimarlar Odası Ankara Şubesi , ihale takip merkezi kurarak, kentsel hizmetlerde ki ihale süreçlerini de masaya yatıracak.

Mimarlardan ihalelere yakın takip!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, oluşturduğu takip merkezi ile kentsel hizmetlerdeki ihale süreçlerini masaya yatıracak. Şube Başkanı Tezcan Candan Karakuş, kamu kaynaklarının israf edilmemesi gerektiğini söyledi.

Finans merkezi ve iki yeni şehir projesinde yeşil dönüşüm ön plana çıkacak!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Finans merkezi ve iki yeni şehir büyük fırsat!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi için Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyon ile yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu!

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu. Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.

medya takip merkezi adana Haberi

medya takip merkezi adana

Çukurova bölgesinde faaliyet göstermeye başlayan Adana Temsilciliği ile MTM, takip ettiği yayın sayısını 4 binin üzerine, Türkiye içindeki ofislerinin sayısını ise sekize çıkardı.


Kentin kuzeyinde yer alan Çukurova ilçesinin merkezinde bulunan MTM Adana Ofisi, modern donanımıyla bölgede yer alan tüm televizyon, basın ve bölgesel web sitelerinden alınan bilgilerin süratle merkeze aktarımını sağlıyor. Bölge medyasından alınan bilgiler merkezde işlenerek hızla ölçümleniyor ve kullanıcılara ulaştırılıyor.


MTM Çukurova Bölge Temsilcisi Kerem Fidanay, “Günümüzde, medya yansımalarının sadece kayıt altına alınması yeterli değil. Aynı zamanda detaylı şekilde ayrıştırılması ve hızla ölçümlenip sunulması gerekiyor. Adana’da açtığımız yeni temsilciliğimiz ile, bölgedeki kurumlara medya takibinde nitelikli bilgiyi en kısa sürede ve en kaliteli şekilde ulaştırmak için çalışacağız.” dedi.

2007 yılından bu yana medya takip sektöründe, medya strateji planlama, analiz ve üretim departmanlarında edindiği tecrübeleri bölge temsilciliği pazarlamasında pekiştirmeyi hedeflediğini dile getiren...