29 / 04 / 2024

Medya Trend Organizasyon

Medya Trend Organizasyon

Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğünün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona ererken fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onure edildi.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Boyutlu İnşaat Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyutlu İnşaat Metal Orman Ürünleri Medya Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Tunaboğlu tarafından kuruldu. 

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

3n Medya İnşaat Organizasyon Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

3n Medya İnşaat Organizasyon Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veyzi Nazlıcan tarafından kuruldu. 

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arecon Bilişim İnşaat Medya Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, İlker Arslan tarafından 15 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Ümraniye, Site Mahallesi, Samanyolu Caddesi, Baha Sokak'ta kuruldu.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Alya Medya Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Medya Elektronik Reklam Organizasyon ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilal Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da Üsküdar, M. Sinan Mahallesi, Selmani Pak Caddesi'nde kuruldu

Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vila Turizm Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrullah Abukan ve Recep Abukan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart tarihinde kuruldu

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebi Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Günal Karaosmanoğlu ve Oya Ebru Küçükel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Medya Trend Organizasyon Haberi

Medya Trend Organizasyon

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın y  oğun çabaları sonrası kente kazandırdığı Fuar ve Kongre Merkezinde ilk resmi fuar 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenirken fuarın son günü kapanış programı düzenlendi. Fuara katılan firma sahipleriyle toplu fuar fotoğrafı çektirilirken 65 firmaya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım teşekkür plaketi takdim etti.


Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, ilk defa 5174 sayılı kanun gereğince TOBB denetiminde fuar yapıldığına dikkat çekerek şunları söyledi; “Fuarımız çok muhteşem bir şekilde geçti. Adıyaman’da bir ilki yaşadık. Çok heyecanlı 4 gün geçirdik. Ulusal çapta hatta onun üstünde bir standardı olan tertip düzen anlamında organizasyon güzeldi. Adıyaman’da ilk defa 5174 sayılı TOBB izniyle yapılan bir fuardı. Fuarlara çok...