01 / 05 / 2024

Megapol Urla içmeler fiyat listesi

Megapol Urla içmeler fiyat listesi

“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor. İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor.

Tuzla İçmeler Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi 6059 ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile 6060 ada 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11 parseller ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

İş Bankası'ndan emeklilere promosyon müjdesi: Son gelişmeler ve miktarlar!

İş Bankası, emekli vatandaşlara yönelik promosyonlarda cömert bir tutum sergilemektedir. İş Bankası'nın emeklilere verdiği promosyon miktarıyla ilgili son gelişmeler aşağıda yer almaktadır.

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Kamuda çalışan 700 bin işçi için Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürerken, talepler masaya geldi. Tekliflerin bir tanesi öne çıkarken, bayramlarda ikramiye ödemesi yapılacağı öğrenildi. Belediye işçileri de bu kapsamda masaya geldi. İşte son gelişmeler!

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği!

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Yönetmeliği bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Kripto para piyasalarının ABD'nin düzenleme girişimlerini, Fed kararını ve Ripple davasını izlediği belirtiliyor. Ocak'ta sert düşen Bitcoin 40 bin dolar seviyesine geçerek 44 bin dolar seviyelerini görürken, kriptolar Fed kararı ve ABD'nin atacağı düzenleme adımlarının ardından yaşanacak gelişmeler

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Tuzla Aydınlı ve İçmeler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı ve İçmeler Mahallesi 1/5000 ve UİP-34790197 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı.

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği yayımlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından "Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Uygulama Tebliği" Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yararlandı. 

Megapol Urla içmeler fiyat listesi Haberi

Megapol Urla içmeler fiyat listesi


İzmir’de kentin siluetine değer katan yapılarıyla tanınan, inşaat sektörünün önde gelen ismi Megapol Group, Megapol Urla Evleri ile  farklı bir projeye imza atıyor. 


“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor.  İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor. 


Özel plajında güneş ve deniz keyfi yaşatacak Megapol Urla Evleri, thlasso havuzlarında termal sularla  sakinlerini yaşam boyu ayrıcalıklı kılacak özellikler taşıyor. 


Açık ve kapalı thalasso havuzların yanı sıra  SPA ve güzellik, fitness center,  buhar odaları, sauna ve banyolar, beach club  ile her villaya özel hobi bahçesi ve deniz tutkunları için iskele projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. 


 2 +1 villaların 499.000 TL’den satışa çıktığı Megapol Urla Evleri’ne; ‘İzmir-Çeşme Çevreyolu’nun ‘Karaburun Gişeleri’nden...