14 / 05 / 2024

Mehdı Sharıatmadarı

Mehdı Sharıatmadarı

Golden Rienlix Petrol Maden Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Ertuğrul Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehdı Sharıatmadarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Mm Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mm Emlak Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı Zaraeeı ve Sepıdeh Tajarmakan ortaklığında kuruldu.

Aram Power Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Aram Power Elektrik Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Shar A. A. O. tarafından kuruldu.

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sharıfat ve Zahra Rezazadeh Salımı ortaklığında kuruldu.

Wewıse Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wewıse Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hosseınkhanı ve Mehdı Arabzadeh ortaklığında kuruldu.

Elit Hane Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Elit Hane Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdı Najafpour tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Global Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Aıdana Koshenova ve Mehdı Zıba Halat Monfared ortaklığında kuruldu.

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Kent Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Mehdı    Masrourı  tarafından kuruldu.

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atefeh Pırhadı ve Mehdı Azarı tarafından kuruldu.

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chıc House Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy’de  350 bin TL sermaye bedeli ile Valıd Sharıfıan tarafından kuruldu.

Dilmoon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilmoon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehdı    Gholamı Zarandı  tarafından kuruldu.

Mehdı Sharıatmadarı Haberi

Mehdı Sharıatmadarı

Golden Rienlix Petrol Maden Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Ertuğrul Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehdı Sharıatmadarı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.


Golden Rienlix Petrol Maden Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; PETROL-AKARYAKIT a. Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. b. Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. c. Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, d. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması....