18 / 07 / 2024

mehmet akalın gayrimenkul

mehmet akalın gayrimenkul

Uzun yıllardır Kentpark AVM Genel Müdürü olan Mehmet Akalın, Akpınar Group 'a geçti, Mehmet Akalın, Kentpark AVM İcra Kurulu'ndaki görevine bir süre daha devam edecek...

Kurumların gayrimenkul satışındaki KDV istisnası neleri kapsıyor?

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak, bugünkü yazılarında kurumların gayrimenkul satışlarındaki KDV istisnasını kaleme aldı. İşte Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak'ın kaleme aldığı 'Kurumların gayrimenkul ve iştirak hisselerinin satışında KDV istisnası' başlıklı yazı...

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın’ın Beykoz'daki villasının değeri 3,5 milyon lira arttı!

Demet Akalın'ın 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın almasını üzerinden bir yıl geçti. Evin satışını yapan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı...

Akalın Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akalın Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Belya Mehmet Akalın tarafından kuruldu. 

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

İşte Demet Akalın'ın Acarkent'teki villası!

DJ ve Instagram fenomeni Kerimcan Durmaz, Demet Akalın'ın satın aldığı 18 milyon TL değerindeki evini Instagram hesabında paylaştı.

Demet Akalın'dan Acarkent Sitesi şikayeti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Beykoz'daki site içerisindeki villasında gece yarısı atılan havai fişek seslerinden çok rahatsız oldu. Akalın, paylaştığı mesajda 'Koskoca Acarkent'te bu saatte havai fişek' ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan haciz açıklaması!

Geçen hafta haciz şokuyla sarsılan Demet Akalın, hakkında yapılan yorumlara canlı yayında isyan etti.

Demet Akalın'dan haciz açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlatılmıştı. Demet Akalın evrakların sahte olduğunu, haciz işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı.

Demet Akalın’dan haciz açıklaması!

Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında çıkan haciz haberlerine Akalın'dan yanıt geldi. Demet Akalın ve Okan Kurt'un evine 32.8 milyon TL'lik borç için haciz getirilmişti.

Demet Akalın ve Okan Kurt’a 32.8 milyon TL'lik haciz şoku!

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'un eski ortağı Osman Görgülü, Kurt'a borçlarını ödemediği iddiasıyla icra takibi başlattı.

Demet Akalın ve Okan Kurt ev borcu için çalışıyor!

Demet Akalın ve Okan Kurt Nisan ayında Beykoz'da satın aldıkları 18 milyon TL'lik villanın borcunu ödemek için gece gündüz çalışıyor.

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

mehmet akalın gayrimenkul Haberi

mehmet akalın gayrimenkul


Ağustos 2013 tarihi itibariyle Akpınar Group bünyesinde iş merkezi, konut, residence, otel, sağlık merkezi ve AVM yatırımları, satışı, kiralaması ve işletme Genel Koordinatörü olarak göreve başlayacak olan Mehmet Akalın, Kentpark AVM İcra Kurulu'ndaki görevine bir süre daha devam edecek. Yeni göreviyle ilgili heyecan duyduğunu ifade eden Mehmet Akalın sözlerine şöyle devam etti; "Yeni görevimde de AVM sektörüne getirmek istediğim farklı hizmet anlayışı dâhilinde oluşturmaya çalıştığım mutlu müşteri, mutlu çalışan, mutlu kiracı ve mutlu yatırımcı hedefini Akpınar Group çatısı altında maksimum seviyeye ulaştırmanın mücadelesi içerisinde olacağım. Bundan sonra da aynı şeklide bu hizmet mücadelesinin neferi olarak yoluma aynı istek ve arzuyla devam edeceğim." ULUSLARARASI BAŞARI Mehmet Akalın'ın genel müdürlüğünü yaptığı dönemde Kentpark AVM, ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza...