18 / 07 / 2024

Mehmet Arif Özen

Mehmet Arif Özen

Rata Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Arif Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elar Turizm Tarım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Arif Sarıkuş tarafından kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Mehmet Arif Yami ve Suat Gültekin ortaklığında kuruldu.

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Sunar ve Mehmet Arif Sunar ortaklığında kuruldu.

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Different Kurumsal Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barış Özen tarafından kuruldu.

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimpa Turizm Seyahat İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Özen tarafından kuruldu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

GME Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GME Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 191 bin 300 TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Özen tarafından kuruldu. 

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedel ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu. 

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berika İnşaat Malzemeleri Ve Metal Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Süzen tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Özen Haberi

Mehmet Arif Özen

Rata Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Arif Özen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Rata Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Mevzuatlar dahilinde gayrimenkul ve emlak konusu kapsamına giren her türlü mesken, konut, ev, apartman, arazi, arsa, site, rezidans, villa, tatil köyü, devremülk, apart, otel, motel, pansiyon, kamping, iş yerleri, iş hanları, alış veriş merkezleri, siteler, ticarethaneler gibi her türlü gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmeciliğini yapmak ve bu gibi işlemlere aracılık yapmak, konusu ile ilgili komisyonculuk ve aracılık hizmeti vermek.  2-) Yurtiçi ve yurtdışında resmi ve gayri resmi her türlü inşaat ihalelerine iştirak etmek, inşaat  taahhütlerinde  bulunmak  her nevi konut,...