27 / 04 / 2024

Mehmet Arpacı nereli

Mehmet Arpacı nereli

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı nereden mezun? Mehmet Arpacı, Atakule GYO'dan önce hangi firmalarda görev aldı? İşte Mehmet Arpacı biyografisi, özgeçmişi...

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO Yönetim Kurulu üyelerini belirledi!

Atakule GYO tarafından gerçekleştirilen 2021 hesap dönemi olağan genel kurul toplantısı kapsamında; şirketin yönetim kurulu üyeliklerine, bir yıl süre ile İsmail Tarman, Murat Tarman, Mustafa Tarman, Funda Tacir ve Mehmet Arpacı seçildi.

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Atakule GYO Riva projesi geliyor!

Atakule GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı Riva projelerinin gelecek yatırımlarında ilk sırada yer aldığını söyledi.

Atakule basın toplantısı 14 Nisan'da!

Atakule'nin yenilenmesi ile ilgili Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı ve JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde 14 Nisan'da basın toplantısı düzenleniyor.

Atakule'ye bir dava daha!

Kulenin mimarı Ragıp Buluç, önceki günlerde Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı’ nın düzenlediği basın toplantısında “ Yeni ruhsatta sorun yok, inşaatımız devam edecek " dedi...

Mehmet Arpacı nereli Haberi

Mehmet Arpacı nereli

Mehmet Arpacı kimdir?


Atakule GYO Genel Müdürü 1974 yılında Ankara’da doğan Arpacı, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaletinde bulunan Eckerd College’da Uluslararası İşletme Lisans programını dereceyle bitirdikten sonra Florida Metropolitan University’de İşletme dalında yüksek lisans (MBA) yaptı.


Yüksek lisans çalışmalarında, Pazarlama, Organizasyon ve Uluslararası İş İdaresi dallarında uzmanlaşan Arpacı, profesyonel kariyerine Enerji ve Gayrimenkul alanlarında çeşitli yöneticilik pozisyonları üstlenerek başladı. 1999-2001 yılları arasında Bilmer A.Ş. de ‘Pazarlama Müdürü’ olarak görev alan Mehmet Arpacı, 2001 - 2010 yılları arasında Çalık Holding’te ‘Satınalma Müdürlüğü’ ve ‘Enerji Ticareti Koordinatörlüğü’ görevlerinde bulundu. Bahsi geçen sektörlerde kısa sürede sözüne ve birikimine güven duyulan bir isim olarak kabul gören Mehmet Arpacı enerji sektöründe önemli bir oluşum olarak bilinen ‘Global Enerji Derneği’nin...