05 / 05 / 2024

Mehmet Arslan

Mehmet Arslan

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu.

Yuva Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Dekorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi' nde kuruldu.

Arslan Group Turizm Yayıncılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Group Turizm Yayıncılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Zeytinburnu'nda, Mehmet Arslan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Arslan Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Mehmet Arslan Müdürlüğü'nde, MAltepe İdealtepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Teraspark Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Teraspark Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Gülmez ve Mehmet Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesfen Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan, Ömer Faruk Arslan, Sevgi Arslan, Sümeyra Masarifoğlu ve Şüheda Nur Arslan ortaklığında kuruldu.

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Enerji İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Famıl Baghıyev ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!'

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Kamber Arslan ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Mehars İnşaat Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehars İnşaat Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan tarafından kuruldu.

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

Arslanlar Proje Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Arslanlar Proje Mühendislik Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan tarafından kuruldu.

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Net Serdar İnşaat Tekstil Ve  Elektronik Limited Şirketi Mehmet Arslan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Atatürk Havalimanı kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın, Atatürk Havalimanı'nın imara açılmayacağı fuar alanı olacağı konusunda yaptığı açıklamaya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten destek geldi. Şimşek, konu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Mehmet Arslan Haberi

Mehmet Arslan

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu. 


CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri sosyal ve turistik tesisler tatil köyleri, villa yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde değerleme hizmeti analiz ve fizibilite çalışmaları sunmak gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydalarını belirli bir tarihteki muhtemel değerlemenin bağımsız ve tarafsız olarak bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslar arası alanda kabul...