08 / 05 / 2024

Mehmet Babacan Babacan Premium Projesi hakkında konuştu

Mehmet Babacan Babacan Premium Projesi hakkında konuştu

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babacan, projeyi yabancı ve yerli yatırımcılar için her yönüyle ideal olabilecek şekilde tasarladıklarını söyledi.

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Paranız mevduattayken evinizi alın!

‘Yatırımımı vadeli mevduat hesabıyla mı değerlendirsem yoksa gayrimenkule mi yatırım yapsam?’ ikileminde kalan yatırımcıya Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan kampanya ile cevap verdi.

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor. Lansmana çık satış yap dönemi bitti” dedi..

Konutta 'lansmana çık, satış yap' dönemi bitti!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, inşaat sektörünün 2019'daki durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Babacan, sektörde 'lansmana çık, satış yap' döneminin bittiğini söyledi.

Babacan Premium'da 40 ay sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, bugüne kadar hep kiralama yöntemini tercih ettikleri ticari üniteleri, şirket geleneğini bozarak ilk kez satışa çıkarma kararı aldıklarını açıkladı. Projede 56 adet ticari ünitenin satışı yapılacak.

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.

Babacan Premium basın toplantısı 9 Mart'a ertelendi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısının tarihi 09 Mart 2016 Çarşamba olarak değiştirildi.

Babacan Kardeşler holding oldu!

İbrahim Halil Babacan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Babacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile Bakırköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde Babacan Holding kuruldu.

Babacan Premium basın toplantısı ertelendi!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Yapı CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde, 24 Kasım 2015 tarihinde Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da düzenlenecek Babacan Priemium basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Yapı'ya yabancı ilgisi artıyor!

Babacan Grup ise fuara yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

Babacan Yapı basın toplantısı 24 Kasım'da!

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Yapı CEO Mehmet Babacan’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 24 Kasım 2015 tarihinde Shangri-La Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşecek.

Mehmet Babacan Babacan Premium Projesi hakkında konuştu Haberi

Mehmet Babacan Babacan Premium Projesi hakkında konuştu

Esenyurt ile Beylikdüzü'nün kesişim noktasında 28 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Premium'da ön talep toplama sürecinin başarılı geçtiğini dile getiren Babacan şu mesajları verdi:



-Lokasyon değeri yüksek olan projemize 11 aydır hazırlık yaptık. 1+1'den büyük ölçekli dairelere kadar farklı tipte daireler planladık.Ön talep döneminde avantajlı olan dairelerin fiyatı 240 bin ile 650 bin lira arasında değişirken 40 ay sıfır faiz uygulamasını başlattık.



- Ön talep süreci yatırımcılar için bulunmaz bir fırsat. Bizim zaten bölgede yaptığımız diğer projelere bakıldığında başlangıçla bitiş arasında çok büyük fark var. Yüzde 85 ile yüzde 115 - 120 prim yapan projelerimiz mevcut. Babacan Premium'dan şu anda satın alanlar bir yıl içerisinde minimum yüzde 40 - 45 arasında prim yapacaktır.


- Projemizin yüzde 20-25'ini (bir blok)yabancılara satmayı planlıyoruz.


-...