06 / 05 / 2024

Mehmet Babaoğlu kimdir

Mehmet Babaoğlu kimdir

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.Toplantıya Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Mehmet Babaoğlu: Türkiye üç kat büyüdü!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de inşaat sektöründe sorunların konuşulduğu bir toplantıya katıldı.

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Mehmet Babaoğlu: Türkiye üç kat büyüdü!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de inşaat sektöründe sorunların konuşulduğu bir toplantıya katıldı.

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Babaoğlu kimdir Haberi

Mehmet Babaoğlu kimdir

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, mimar, mühendisler ile  Toplantıda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını vurgulayarak, "Beyşehir inşaat sektöründe gerçekten çok büyük bir aşama kat etmiş bir ilçemiz. İlçe ekonomisinin yüzde 50'sine tekabül eden bir potansiyeli olan bir Beyşehir var. Tabii bu böyle olunca da inşaat sektöründe bazı ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Biz bu sorunları hem Beyşehir Belediyesi, hem de...