19 / 05 / 2024

mehmet bayram ölü bulundu

mehmet bayram ölü bulundu

Adana'da müteahhitlik yapan Mehmet Bayram, evinde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu soruşturan polisler, Mehmet Bayram'ın piyasaya yaklaşık 400 bin lira borcunun bulunduğunu belirledi.

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Nazlı Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Fabs Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fabs Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Çöl tarafından kuruldu.

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saby İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayram tarafından kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıl Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Açıl ve Yunus Emre Açıl ortaklığında kuruldu.

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Metu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de Mehmet Gül ve Tuncay Tepe ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Anıl Karaaydın tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Mimarlık İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arık ve Mehmet Alkılıç tarafından kuruldu.

Mnc Grup Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Denetim Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılınç tarafından kuruldu.

mehmet bayram ölü bulundu Haberi

mehmet bayram ölü bulundu

Adana'da müteahhitlik yapan Mehmet Bayram, evinde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Olayın intihar mı, cinayet mi olduğunu soruşturan polisler, Mehmet Bayram'ın işlerininin bozulduğunu piyasaya yaklaşık 400 bin lira borcunun bulunduğunu bir hafta öncede tehdit edildiğine dair şikayetçi olduğunu belirledi. Olay meydana geldiği sırada evde bulunan Mehmet Bayram'ın oğlu Murat Bayram'ın polise verdiği ifadesinde '' Müzik dinliyordum silah sesi duymadım'' dediği...