18 / 05 / 2024

Mehmet Beşir Ayanoğlu projeleri

Mehmet Beşir Ayanoğlu projeleri

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek Mardin'i karşılıksız sevdiklerini ve bu düşünceler ışığında tarihi kente hizmet vermenin gayretinde olduklarını söyledi.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ekşioğlu, Erdem Ekşioğlu Ve Mehmet Erhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Beşir Derneğinden İdlib'deki 7 bin 500 kişiye briket ev!

Beşir Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinde Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarından kaçan 7 bin 500 sivil için briket ev yapıyor.

Sudan'da Beşir ve ortaklarının 4 milyar dolarlık mal varlığına el konuldu!

Sudan'da hükümete bağlı Yolsuzlukla Mücadele Komisyonu tarafından Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, aile üyeleri ve ortaklarının 4 milyar dolar değerinde mal varlığına el koyduğu açıkladı.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Mehmet Beşir Ayanoğlu projeleri Haberi

Mehmet Beşir Ayanoğlu projeleri


Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin'i karşılıksız sevdiklerini ve bu düşünceler ışığında tarihi kente hizmet vermenin gayretinde olduklarını söyledi. 

Görev süresi 30 Mart'ta dolacak olan ve görevini yeni başkana devredecek olan Başkan Ayanoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek, 5 yıllık hizmet blançosunu kamuoyuna aktardı ve şunları dedi: "2009 yılında yola çıktığımızda "Biz Bu Şehri Karşılıksız Sevdik" sloganı ile yola çıkmıştık. Ve seçim beyaanamemizde " İnançlıyız, Kararlıyız, Yapacağız" demiştik. Bu slogan ve inançlarımız çerçevesinde sizden yetki aldık ve çalışmalarımıza başlamıştık. 


Nisan 2009 'da belediyeyi devir aldığımızda çok ciddi sıkıntıları olan, hizmet üretme noktasından uzak .personeli ayda 500 TL aldığı bir belediye devir almıştık. Ama yılmadık ve kolları sıvadık. 

Hiç bir gerekçe bizi hizmetlerimizi yapmaktan alıkoymadı. Hiç bir bahaneye sığınmadık. Gecemizi gündüzümüze kattık....