28 / 04 / 2024

Mehmet Cemal Geneş açıklama

Mehmet Cemal Geneş açıklama

TUIK tarafından yayınlayan Konut Satış İstatistiklerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2014 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %13,2 oranında artarak 115 786 oldu. Peki konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 260 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Mehmet Cemal Metin tarafından kuruldu.

Baybars Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baybars Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Cemal Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Esenler, Menderes Mahallesi, 301 Sokak 'ta kuruldu.

Mehmet Cemal: Ev alırken bilene danışılmalı!

Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç, Dr, Mehmet Cemal Geneş, inşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendirerek, konut alırken dikkat edilmesi gerekenler yönelik ipuçları verdi.

Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş: Ev alırken inşaatına bakın!

TUIK tarafından yayınlayan Konut Satış İstatistiklerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2014 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %13,2 oranında artarak 115 786 oldu. Peki konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Mehmet Cemal Geneş: Ev alırken seramiğine değil inşaatına bakın!

TÜİK tarafından yayınlayan Konut Satış İstatistiklerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2014 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %13,2 oranında artarak 115 786 oldu. Bu artışın nedeni nedir?

Ev alırken nelere dikkat edilir?

İnşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendiren Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş, konut alırken dikkat edilmesi gereken unsurlara yönelik ipuçları verdi.

Atis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Cemal Zeybek, Ali Oğuz Duman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Maltepe, Nil Caddesi, Hukukçular Sitesi'nde kuruldu.

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmaj Esentepe Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Mithat Cemal Noyan, Müge Kolat, Mehmet Cemal Karman tarafından 960 bin 190 TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu

Yalova'daki Hacımehmet Ovası tartışma konusu oldu!

Marmara Depreminde birçok binanın yıkıldığı ve yaklaşık 1500 kişinin yaşamını yitirdiği Yalovadaki Hacımehmet Ovasında, iki hafta önce alınan kat sayısının artırılması kararı, 17 Ağustos 1999daki felaketin 12. yıl dönümünde tartışma konusu oldu

Mehmet Ellibeş: Gölcük'un altyapısı yenilendi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük, depremden sonra yapılan çalışmalarla tamamen değişmiş altyapısı, binaları, sahili ve parklarıyla yeniden geçmişi aratmayacak günlerine kavuştu" dedi

Mehmet Çağçağ'dan alternatif Haliç Metro Köprüsü projesi!

Habertürk gazetesi çizeri Mehmet Çağçağ, Süleymaniye'yi gölgeleyen Haliç Metro Köprüsü'ne alternatif olarak bu tasarımı çizdi... Üstadın mevcut projeye epey eleştirisi var...

Mehmet Cemal Geneş açıklama Haberi

Mehmet Cemal Geneş açıklama

İnşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendiren Zirve Üniversitesi inşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş, konut alırken dikkat edilmesi gereken unsurlara yönelik ipuçları verdi. Geneş: "Sadece evlerin iç tasarımına, seramiğine, mermerine bakmak yeterli değil, inşaatın sağlam ve depreme dayanıklı olup olmadığını anlamak için mutlaka bu işten anlayan insanlara danışmak gerekiyor, insanlar araba alırken eksper için para veriyorlar ev konut alma konusunda da bu işten gerçekten iyi anlayan akademisyenlere, mühendislere veya bu işte tecrübe kazanmış insanlara danışmalılar." diye konuştu. 


Piyasada depreme dayanıksız, kaliteli malzeme kullanılmamış çok sayıda ev olduğu uyarısında bulunan Geneş, inşaatların projelendirme esnasında kusursuz olduğunun fakat uygulamada aynı özenin gösterilmediğinin altını çihendis sayısının ve kalitesinin çok düşük olduğunu, yapılması gereken kontrollerin tam anlamıyla yapılamadığını söyledi...