15 / 05 / 2024

Mehmet Cemal kim

Mehmet Cemal kim

Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç, Dr, Mehmet Cemal Geneş, inşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendirerek, konut alırken dikkat edilmesi gerekenler yönelik ipuçları verdi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suriçi Yapı Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Kodalbaş ve Mehmet Cemal Zeybek ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 260 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Mehmet Cemal Metin tarafından kuruldu.

Baybars Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baybars Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Cemal Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Esenler, Menderes Mahallesi, 301 Sokak 'ta kuruldu.

Mehmet Cemal: Ev alırken bilene danışılmalı!

Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç, Dr, Mehmet Cemal Geneş, inşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendirerek, konut alırken dikkat edilmesi gerekenler yönelik ipuçları verdi.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş: Ev alırken inşaatına bakın!

TUIK tarafından yayınlayan Konut Satış İstatistiklerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2014 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %13,2 oranında artarak 115 786 oldu. Peki konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Mehmet Cemal Geneş: Ev alırken seramiğine değil inşaatına bakın!

TÜİK tarafından yayınlayan Konut Satış İstatistiklerine göre Türkiye genelinde konut satışları 2014 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %13,2 oranında artarak 115 786 oldu. Bu artışın nedeni nedir?

Ev alırken nelere dikkat edilir?

İnşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendiren Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cemal Geneş, konut alırken dikkat edilmesi gereken unsurlara yönelik ipuçları verdi.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Atis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atis Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Cemal Zeybek, Ali Oğuz Duman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Maltepe, Nil Caddesi, Hukukçular Sitesi'nde kuruldu.

Mehmet Cemal kim Haberi

Mehmet Cemal kim

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2015 yılı istatistiklerine göre satış sonucu el değiştiren konut sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 10,6 artışla 1 milyon 289 bin 320 olduğunu hatırlatan uzmanlar, ev 

alanlara önemli tüyolar verdi. 


Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç, Dr, Mehmet Cemal Geneş, inşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendirerek, konut alırken dikkat edilmesi gerekenler yönelik ipuçları verdi. Geneş, "Sadece evlerin iç tasarımına, seramiğine, mermerine bakmak yeterli değil, inşaatın sağlam ve depreme dayanıklı olup olmadığını anlamak için mutlaka bu işten anlayan insanlara danışmak gerekiyor, İnsanlar araba alırken eksper için para veriyorlar ev konut alma konusunda da bu işten gerçekten iyi anlayan akademisyenlere, mühendislere veya bu işte tecrübe kazanmış insanlara danışmaklar" diye konuştu. Piyasada depreme dayanıksız, kaliteli malzeme kullanılmamış...