28 / 04 / 2024

Mehmet Çetin Kömürcü

Mehmet Çetin Kömürcü

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi; Serkan Sarıca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Çetin Kömürcü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aram Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çakar, Mehmet Selami Tunç ve Sinan Akkuş ortaklığında kuruldu.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbm Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt tarafından kuruldu.

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4m Turkuaz Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erzi tarafından kuruldu.

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Danışmanlık Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mehmet Tanrıkulu tarafından kuruldu.

224 Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

224 Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Tuhahan Polat tarafından kuruldu.

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Hafriyat Hurda Yıkım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bakan ve Murat Bakan ortaklığında kuruldu.

Albatros Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Furkan Bakar ve Yağmur Işık ortaklığında kuruldu.

Mehmet Çetin Kömürcü Haberi

Mehmet Çetin Kömürcü

MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi; Serkan Sarıca Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Mehmet Çetin Kömürcü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.


MCS Mühendis İnşaat Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amacı ve faaliyet konusu yurt içinde ve yurt dışında, resmi ve özel kişi ve kurumlara, kendi namına, altyapı, üst yapı, endüstriyel bina, köprü, baraj, enerji santralı, liman ve havaalanı, çevre projeleri, ulaştırma projeleri,restorasyon, renovasyon, dekorasyon, montaj, onarım, tadilat işleri gibi her türlü inşaat işleri yapmak, müşavirlik, mimarlık, mühendislik, proje ve dizayn, etüd-fizibilite, gayrimenkul geliştirme işleri yapmak,  inşaat ve proje yönetimi ve kontrollük hizmetleri vermek, her türlü müteahhitlik ve taahhüt işleri yapmak, maden, enerji ve sanayi tesisleri kurmak, işletmek, her türlü malzeme, makine ve...