03 / 05 / 2024

Mehmet Ceylan kim

Mehmet Ceylan kim

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, terörle mücadele kapsamında zarar gören il ve ilçelerde başlatılacak kentsel dönüşümde ilk kazmanın kısa süre içinde Silopi'de vurulacağını söyledi.

Mehmet Ceylan kimdir?

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan kimdir? Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ceylan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ceylan..

Mehmet Ceylan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan listeye göre, Karabük Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde aday gösterilen Mehmet Ceylan kimdir? İşte Karabük Belediyesi adayı Mehmet Ceylan'ın biyografisi...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Tekirdağ OSB tesisinde inceleme yapıldı!

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ’da yapım çalışmaları devam eden Türkiye’nin en büyük OSB arıtma tesisinde incelemeler yaptı. 

Cumhuriyet tarihinin en önemli imar barışı gerçekleştiriliyor!

Yapı Kayıt Belgesi hakkında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Cumhuriyet tarihinin en önemli İmar Barışı gerçekleştiriliyor şu anda ülkemizde" dedi..

7.5 milyon konut depreme dayanıklı hale getirilecek!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı TEBİF 2018, Ankara Congresium’da kapılarını açtı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan açılışa katıldı. 

İLBANK kentsel dönüşüm faaliyetini sürdürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan İller Bankası AŞ'nin İLBANK'ın kentsel dönüşüm alanında faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Her yıl 500 bin adet konut dönüştürülecek!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Her yıl 500 bin adet konut dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Türkiye şehircilik tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan şehircilikteki tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracaklarını ifade etti...

Türkiye, şehircilik tecrübelerini Etiyopya'ya aktaracak!

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Kentsel Kalkınma ve Konut'tan sorumlu Devlet Bakanı Getachew Hailemariam Abay'ı ağırlayan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Tükiye'nin çok önemli bir tecrübeye sahip olduğu konut temini konusunda paylaşımlarda bulunacağız." dedi.

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşecek!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağını söyledi. Ceylan "Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüşmeli." dedi

Mehmet Ceylan kim Haberi

Mehmet Ceylan kim

Karabük'te katıldığı program sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, hükümetin terörle mücadele kapsamında yakılan yıkılan yerleri yeniden onarmak ve inşa etmek üzere çok ciddi bir proje ortaya koyduğu belirtti.


"İLK KAZMA SİLOPİ'DE VURULACAK"

Ceylan, başta Silopi olmak üzere, terörün sona erdiği Cizre'de ve ardından Sur, İdil ve Nusaybin gibi yerlerin yeniden kentsel dönüşümlere tabi tutularak ihya edileceğini kaydederek, "Hükümetimiz bu konuda kararlıdır. Biz de bakanlık olarak bu yerlerle ilgili, gerek planlama, kentsel dönüşüm planlamaları, bağlı kuruluşumuz olan İller Bankası ile içme suyu, kanalizasyon ve atık su yatırımları icra etme, insanımızın ihtiyaç duyduğu yaşanabilir mekanların oluşturulması için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bunları çok hızlı bir şekilde bölgeye kazandıracağız.


"ÇALIŞMALARI TAMAMLADIK"

Silopi'de zararlarla ilgili bakanlığımızın çalışmalarını tamamladık. Şimdi ise sırasıyla...