04 / 07 / 2024

Mehmet Çon akp

Mehmet Çon akp

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhf Constructıon Yapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şehitoğlu, Mahmut Şehitoğlu, Mehmet Şehitoğlu ve Muhammed Furkan Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Okan Ünaldı  tarafından kuruldu.

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Project Solutıon Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezihi     Çakan tarafından kuruldu. 

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yeni hükümet kabinesini sundu. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Power Commıssıonıng Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Er tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nextıum Constructıon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İ.Mehmet Nuri Battal, Yeliz Rukiye Scheuermann ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

NSR Constructıon İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Canca Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Çayır Caddesi 'nde kuruldu.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Mehmet Geldi kimdir?

Harita-Kadastro Mühendisi ve Müteahhit Mehmet Geldi, AKP Giresun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Geldi kimdir? Mehmet Geldi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Geldi...

Mehmet Çon akp Haberi

Mehmet Çon akp

Mehmet Çon kimdir?

Mehmet Çon, Ordu Ünye Kapılı köyünde 1969 yılında doğdu. İlköğretimi Kapılı köyünde tamamladı. Ünye İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Çon, Anadolu Üniversitesi Müh. Mim. Fak. mezunudur.

Dernek başkanlığı, FP mahalle teşkilatları, ilçe teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev aldı. Lise yıllarında Akıncılar derneği ve MTTB nde aktif görev aldı.

Sultanbeyli Ak Parti ilçe teşkilatı kurulduğu tarihten bu yana sırası ile Dış İlişkiler birim başkanlığı, Seçim işleri birim başkanlığı, Teşkilatlanma birim başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki işler birim başkanlığı görevlerinde bulundu.

Mehmet Çon, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014 - 2015'de 1 yıl için seçilen Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeleri arasında yer alıyor.

Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi...