05 / 05 / 2024

Mehmet Demir kavaklıdere

Mehmet Demir kavaklıdere

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir kimdir? Mehmet Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Demir, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Demir...

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı İnvest Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alici ve Mehmet Demiröz tarafından kuruldu.

Mehmet Demir Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor? Nereden mezun oldu? Mehmet Demir kimdir?

Mehmet Demir, Astor Enerji’de hangi alandan sorumlu genel müdür yardımcısı oldu? Nerelerde ve hangi pozisyonlarda görev aldı? Ne zamandan beri Astor Enerji’de çalışıyor? İşte Mehmet Demir ile ilgili merak edilen her şey...

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asg Demir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Ebinç tarafından kuruldu.

İş GYO Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! 

İş GYO Ankara İş Kule, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Kavaklıdere Mahallesi, 5708 Ada, 63 Parselde konumlanıyor. Peki Ankara İş Kule'nin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Ankara İş Kule 2022 değeri...

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Muğla Kavaklıdere 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Kavaklıdere’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Kavaklıdere’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Kavaklıdere sosyal konut projesi

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Milli Emlak 15 bin liraya arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Demir kavaklıdere Haberi

Mehmet Demir kavaklıdere

Mehmet Demir kimdir?

1974 Yılında Çayboyunda dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Çayboyunda, Liseyi Yatağan Endüstri meslek Lisesinde okudu. Lise eğitiminden sonra Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknik bilimler yüksek okulunu 1993 yılında tamamladı. 


Askerlik görevinin akabinde özel sektörde Elektrikçilik yaparken aynı zamanda Çayboyunda faaliyeet gösteren Mesevle Elektrik – Bobinaj isimli firmasını kardeşleriyle birlikte kurdu. 


2004 ve 2009 yılı mahalli seçimlerde Adalet ve Kalkınma partisinden Çayboyu Belediye Başkan adayı oldu ve seçimleri kazandı.


2 Dönem Çayboyu Belediye Başkanlığı yapmış olup, Son Yerel seçimlerde Muğla Belediyesinin Büyükşehir statüsüne geçmesinin akabinde Kavaklıdere Belediyesi Belediye Başkanı adayı olmuş ve belediye başkanı...