28 / 04 / 2024

Mehmet Erdal Erkan

Mehmet Erdal Erkan

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdal Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahalesi'nde kuruldu.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

PTM Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

PTM Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdal tarafından kuruldu.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

Kaizen Regulus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Regulus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erdal Karakaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdal Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahalesi'nde kuruldu.

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umte Nakliyat Elektronik ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kara ve Mehmet Tahir Erkan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Abdülhakhamit Caddesi'nde kuruldu.

Kilis'e yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kilis Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Öndeş, inşaatın 8 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Mehmet Erdal Erkan Haberi

Mehmet Erdal Erkan

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdal Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahalesi'nde kuruldu.


Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT a- Her türlü inşaat yapımı, otel, motel ve diğer tüm turistik tesislerin inşaatı, yurt inşaatı yurt sosyal tesisleri yurt kampüsleri yurt teknik mahalleri, her türlü bina mesken toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, inşaatı, restorasyon işleri,tadilat, onarımı projelendirilmesi, alımı satımını yapmak, kiralanmak kiraya vermek, işletilmesi, işletmesinin verilmesi vermek. b- Her türlü turistik ve turizm ile ilgili tesisler kurmak, otel, motel, plaj ve benzeri yerler projelendirilmesi, inşa etmek, bunların işletmeciliğini...