03 / 10 / 2024

Mehmet Eren Doğanbey

Mehmet Eren Doğanbey

Türk mutfağının önde gelen temsilcilerinden Konyalı, yüksek kira nedeniyle İstanbul’un lüks alışveriş merkezi Kanyon’daki şubesini dün kapattı. Kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulmuş...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nys Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Savaş tarafından kuruldu.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Cünety Baltacı ve Eren Doğan ortaklığında kuruldu.

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Golden Land Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eren Kara tarafından kuruldu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Eren Doğanbey Haberi

Mehmet Eren Doğanbey

Kanyon’da 2006’dan beri faaliyet gösteren Konyalı, özellikle Maslak ve Levent çevresindeki iş dünyasının ve yurtdışından gelen misafirlerinin gözdesiydi.

Vişneli yalancı dolması, Konyalı yoğurtlusu ve piruhisiyle tanınan Konyalı son günlerde gelen müşterilere ‘özet’ bir menüyle hizmet veriyor, nedenini soranlara, bir süre sonra kapanacaklarını bildiriyordu.


Edinilen bilgilere göre kira dahil aylık masraflar 100 bin TL’yi bulunca Konyalı’nın Kanyon macerası sona erdi. Milliyet’e konuşan Konyalı’nın sahibi Mehmet Eren Doğanbey, “Çıkıyoruz, bir bilgilendirme yapılacak” demekle yetindi. Konyalı yönetiminin konuyla ilgili toplantı üstüne toplantı yaptığı öğrenildi.


Yerini Topaz alacak...


Kanyon’daki Konyalı’nın yerine ise Taksim’in ünlü restoranı Topaz’ın sahibi Yücel Özalp’in yeni restoran açacağı konuşuluyor. Konuyu sorduğumuz Özalp, söz konusu restoran alanının Eczacıbaşı - İş GYO ortaklığına ait olduğunu belirterek, “Konyalı’nın yerinde bir proje geliştirmek için çalışmalarımız var. Daha...