30 / 07 / 2024

Mehmet Ertan

Mehmet Ertan

Sema İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kadıköy ilçesinde Mehmet Ertan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Turizm Yapı Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Erdoğan tarafından kuruldu.

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Tekin tarafından kuruldu.

Ese Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Yeşil tarafından kuruldu. 

Meksa Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meksa Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Şükrü Arslan ve Mehmet Ertan Karakuş imzasıyla bugün kuruldu.

Beyazıtlar Taşımacılık İnşaat Plastik Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazıtlar Taşımacılık İnşaat Plastik Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ertan tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Ergün Turan Manisa'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan, Salihli ilçesinin Taytan Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutlarında, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ile incelemelerde bulundu.

Sema İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sema İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kadıköy ilçesinde Mehmet Ertan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Murat Kurum, Ali Seydi Karaoğlu, Ertan Yetim ve Mehmet Ali Kahraman yine aday!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., Murat Kurum, Ertan Yetim, Ali Seydi Karaoğlu ve Mehmet Ali Kahraman'ın yeniden Yönetim Kurulu üyesi adayı olarak belirlendiğini açıkladı

Mehmet Emin Karamehmet'ten satılık koru!

Mehmet Emin Karamehmet, çukurova Holding 'in bünyesinde bulunan Sait Halim Paşa Korusu ile Bağlarbaşı Korusu 'nu satışa çıkardı. Bu iki koru, daha önce de iki kez satışa çıkarılmış ancak imar izinleri olmadığı için satılamamıştı

Mehmet Can Akpınar, AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'yi kurdu!

AEC İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret A.şž. 'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Can Akpınar, Başkan Yardımcısı olarak Tolga Bayav, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Aslı Kocatepe Bayav ile Aygül Akpınar görev yapacak

Mehmet Ertan Haberi

Mehmet Ertan

Sema İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Kadıköy ilçesinde Mehmet Ertan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile  1 Haziran'da kuruldu.


Sema İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, 19 Mayıs Mah. Turaboğlu Sk. Hamdiye Yazgan İş Merkezi K:2...