19 / 05 / 2024

Mehmet Faruk Çetin

Mehmet Faruk Çetin

Üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının CorpSide Projesi kapsamında geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Polat tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mr Kent İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Btisam Mouatassim Fırat ve Mehmet Faruk Ertekin ortaklığında kuruldu.

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çetin tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Tepekent Group İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepekent Group İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz ve Mehmet Faruk Gökmen ortaklığında kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Kasva Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasva Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Ercem Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ercem Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon 547 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Bayrak tarafından kuruldu. 

Mehmet Faruk Çetin Haberi

Mehmet Faruk Çetin

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Teknoloji Transfer Ofisince desteklenen ve üniversite öğrencileri tarafından kurulan yazılım firmasının CorpSide Projesi kapsamında geliştirdiği sistem, konut müşterilerinin, yapımına başlanmamış sanal dairelerde gezmesine imkan tanıyor. 


Corpline Global Solutions isimli yazılım firmasının farklı alanlarda eğitim gören 7 kişilik ekibi, son yıllarda adından sıkça söz edilen sanal gerçeklik gözlüklerinin inşaat sektörünün pazarlama uygulamalarında da kullanabileceğinden yola çıkarak CorpSide Projesini başlattı.


Proje yöneticileri, bu kapsamda 8 aylık bir çalışma sonucu kağıt üzerindeki çizimlerine bakarak gerçekte var olmayan sanal bir daire tasarladı.


Kullanıcılar, geliştirilen sistem sayesinde sadece bir sanal gözlük ve hareket sensörü içeren bilekliği kullanarak sanal dairenin odalarını gezip, işçilik kalitesini inceleyebiliyor.


Geliştirdikleri sistemle inşaat sektörünün maketten ev satma ve örnek daire uygulamalarına teknolojik bir çözüm getirmeyi hedefleyen CorpLine ekibi, müteahhit firmalar...