04 / 05 / 2024

Mehmet Fidan Özakıncı

Mehmet Fidan Özakıncı

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde finansman modelleri neden önemli? Beher metrekare pay senedi nedir?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, Kentsel Dönüşüm Finansman Modelitesi olarak beher metrekare pay senedini kaleme aldı. Peki beher metrekare pay senedi nedir? İşte o sorunun yanıtı...

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Ev fiyatlarındaki artış devam edecek mi?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, artan konut fiyatlarını ve konut sektöründeki son durumu kaleme aldı. İşte Mehmet Murat Akıncı'nın 'Artan kira ve konut fiyatları barınma sorununa dönüşüyor' başlıklı yazısı...

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samep Engıneerıng Proje Danışmanlık Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Özakıncı tarafından kuruldu.

Özak GYO 2019 yılı 4. dönem gelir tablosu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2019 yılı dördüncü dönemine ait Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablosu Geçici Vergi Beyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu...

Yönetmen Mehmet Taşdiken Konya'da köy kurdu! 

Konya'da yönetmen ve yapımcı Mehmet Taşdiken'in öncülüğünde köy kuruldu. Kurulan köy sade mimarisi ve huzurlu ortamıyla ilgi çekiyor. 

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Büyükyalı'da 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı!

Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinde 2018'in 3'ncü çeyreğinde 378,5 milyon TL'lik satış yapıldı..

GVY İnşaat'ın ortağı Mehmet Kamil Akıncı vefat etti!

GVY Gayrimenkul İnşaat ortaklarından Mehmet Kamil Akıncı vefat etti. GVY Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Fidan Özakıncı Haberi

Mehmet Fidan Özakıncı

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi, Karacabey Caddesi, No:7...