07 / 05 / 2024

Mehmet Güllüoğlu açıklamaları

Mehmet Güllüoğlu açıklamaları

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Kentsel dönüşümün hızlanması gerekiyor!

Kentsel dönüşümün afet yönetiminin en önemli parçalarından biri olduğunu söyleyen Afet ve Acil Durum (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması gerektiğini belirtti.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Risk azaltma planları tüm şehirleri dirençli hale getirecek!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, olası afetlerde risklerin azalmasına yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Güllüoğlu açıklamaları Haberi

Mehmet Güllüoğlu açıklamaları

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Kahramanmaraş AFAD Müdürlüğünde gerçekleştirilen, Kahramanmaraş İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Tanıtım Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, yaklaşık olarak bir yıllık bir çalışmanın meyvesini topladıklarını söyledi.

AFAD'ın kurulduğu günden beri sadece kriz yönetimi değil aynı zamanda risk yönetimine de çok emek sarf etmeye ve farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getiren Güllüoğlu, şöyle konuştu:

"Sadece afetlerde yaraları sarmaya değil, afetleri önlemeye veya afet risklerini azaltmaya çalışıyoruz. Türkiye Afet Risk Azaltma Planı'nın (TARAP) uygulamaya geçilmesiyle ve bunun parçaları olan il risk planlarının uygulamaya geçilmesiyle afet sonrası faaliyetlere duyulan ihtiyaç ve ayrılacak olan kaynak azalacak ve böylelikle daha dirençli bir toplum, daha dirençli şehirler, daha güvenli yerleşim alanları oluşturulacak. Aynı zamanda sürdürülebilir kalkınmaya da katkı sağlayacağını düşünüyoruz. TARAP...