07 / 05 / 2024

Mehmet Gürbüz gayrimenkul yatırımı

Mehmet Gürbüz gayrimenkul yatırımı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, gayrimenkulde yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çekecek yeni modeller üzerine çalıştıklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Elbistan için yeni karar! İlçe başka yere taşınıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikincisinin yaşandığı Elbistan ile ilgili önemli bir karar alındı. İlçedeki yeni yapılaşma ile ilgili kararı, Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz duyurdu.

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gürbay Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arafat Gürbüz ve Bünyamin İshaık Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deed Proje Pazarlama Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bakırköy'de Yakup Gürbüz tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Mehmet Gürbüz gayrimenkul yatırımı Haberi

Mehmet Gürbüz gayrimenkul yatırımı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturma gayretiyle çalıştıklarını belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.


Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Gürbüz, tüm dünyada kentlerin ülkelerin önüne geçtiğini belirterek, kendine has özelliklerini ön plana çıkaran, ihtisaslaşan ve fark yaratan kentlerin kendi ekonomilerini oluşturduğunu söyledi.

Dünyada artık ülkelerin değil, şehirlerin rekabet ettiğine dikkati çeken Gürbüz, "Bugün Almanya ile Fransa'nın ya da ABD ile İspanya'nın rekabetini değil, Berlin ile Barcelona'nın, Paris ile New York'un birbirleriyle rekabet içinde olduğuna şahit oluyoruz. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Türkiye'nin 2023 hedeflerinde 10 küresel marka ortaya çıkarma hedefi var. Bu küresel marka hedefine ek olarak bizler, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturma gayretiyle çalışıyoruz. Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya...