18 / 05 / 2024

Mehmet Hakan Yalçınkaya

Mehmet Hakan Yalçınkaya

Hayal Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yalçınkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan 'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Mimozacı Sokak 'ta kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koordinat Gayrimenkul Aracılık Kiralama Satış Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Hakan Demir tarafından kuruldu.

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3k Uluslararası İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürle, Emin Yalçınkaya ve Nigar Katibli ortaklığında kuruldu.

Kayal Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kayal Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınkaya Hafriyat Yıkım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultagazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Yalçınkaya, Sinan Yalçınkaya ve Vefa Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hakan Yalçınkaya Haberi

Mehmet Hakan Yalçınkaya

Hayal Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yalçınkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Mimozacı Sokak'ta kuruldu. 


Hayal Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde bedeli karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, işyeri, ticarethane,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler, tatil köyleri, prefabrike inşaat yapmak ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her...