20 / 07 / 2024

Mehmet Haluk Erbel

Mehmet Haluk Erbel

Kuzey İstanbul Modern İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Haluk Erbel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de 20 Mart'ta kuruldu.

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erbel Emlak Yatırım Anonim Şirketi 2 milyon 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Haluk Erbel, Lütfiye Aylin Fansa ve Simin Erbil imzasıyla kuruldu.

Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticisi Şerife Cabbar oldu!

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Toki'nin başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. TOKİ Başkanlığı'na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel'den devraldı. Törende konuşan Karabel yeni başkanımızla da iyi bir çalışma süreci olacak" dedi.

Mehmet Ergün Turan TOKİ'nin yeni Başkanı oldu!

Resmi Gazete' de yayınlanan kararnameyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün onayladığı görev değişikliğiyle, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel görevden alınarak yerine Mehmet Ergün Turan getirildi...

Mehmet Keleş Ahmet Haluk Karabel'den kentsel dönüşüm sözü aldı!

Mehmet Keleş, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Haluk Karabel ile görüştü. Fuar ve Kongre merkezi başta olmak üzere TOKİ işbirliği ile yapılacak kentsel dönüşüm projesi ve diğer projeler konusunda görüşmeler yapan Keleş, destek sözü aldı.

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi'nde kuruldu

Mehmet Haluk Erbel Haberi

Mehmet Haluk Erbel

Kuzey İstanbul Modern İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Haluk Erbel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. Kuzey İstanbul Modern İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kuzey İstanbul Modern İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Esenler, oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, No: 12/B Koza Plaza B Blok, Kat: 27, Daire:...