29 / 04 / 2024

Toki'nin başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Toki'nin başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. TOKİ Başkanlığı'na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel'den devraldı. Törende konuşan Karabel yeni başkanımızla da iyi bir çalışma süreci olacak" dedi.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda (TOKİ) devir teslim töreni gerçekleştirildi.  TOKİ  Başkanlığı'na atanan Mehmet Ergün Turan, görevi Ahmet Haluk Karabel'den devraldı. Törende konuşan Karabel, "2003 yılından bu yana hep beraber çalışıyoruz. Bugün itibarıyle 623 bin konutu geçmiş bulunuyoruz. Sosyal donatıda 5 bin 400 rakamına ulaştık. Yeni başkanımızla da iyi bir çalışma süreci olacak" dedi. TOKİ Başkam Mehmet Ergün Turan da şunlan söyledi: "Siz 700-800 inşam bir araya toplayıp 'bu kadar iş yapılacak' deseniz dünyanm gelişmiş bir ülkesinde dahi TOKİ'nin bugün ulaştığı başarıları elde edemezsiniz. 

TOKİ'nin bu başarılarının temelinde, yıllardır oluşmuş bir kurum kültürü var. Teknik insanlarız çoğumuz. Benim her konuda uzman olmam diye bir şey söz konusu değil. Bu işin uzmanı, belki aşağıdaki arkadaştır, bazen müdür arkadaştır, bazen daire başkanıdır. Benim buraya yönetici olmam bana imtiyaz tanımaz.


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön