27 / 04 / 2024

Mehmet Haluk Ündeğer

Mehmet Haluk Ündeğer

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi'nde kuruldu

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

Dolar bozdurmak isteyenler durun! Ekonomist Selçuk Geçer o tarihi paylaştı! Taş üstünde taş kalmayacak! Hemen bakın

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolardaki durağanlık karşısında elindeki dolarlarını satmak isteyenlere için kritik açıklamalarda bulundu. Dolar bozdurmak isteyenler durun! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam bu kadar olacak! Hemen bakın...

Bir günde yüzde 9 değer kazanmıştı! Gümüş ne kadar olacak? Yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik!

Kamu İhale Kurumu'nca Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Mab Mimari Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mab Mimari Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif biçer tarafından kuruldu.

Mehmet Haluk Ündeğer Haberi

Mehmet Haluk Ündeğer

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi, Altuğ Sokak,...