23 / 07 / 2024

Mehmet Hanifi Çakar

Mehmet Hanifi Çakar

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Evran tarafından kuruldu.

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Tutar tarafından kuruldu.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Dursun tarafından kuruldu.

Agres Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Agres Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Metin Güven Şahin, Mehmet Akif Akar ve Emrah Tolu tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Temmuz tarihinde kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Kariyer Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kariyer Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hasan Buraj Yersel, Mehmet Can Akar, Sıtkı Göcü ve Mehmet Erel tarafından kuruldu

MCA Gayrimenkul Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MCA Gayrimenkul Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can Akar ve Sıtkı Göncü ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Başakşehir, İkitelli Mustafa Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Elz İnşaat BOTAŞ Irak Türkiye Ham Petrol Hattı inşaatında yer alıyor!

Adana'nın en önemli iş adamlarından Mehmet Hanifi Kalo, Adana ekonomisi, faaliyet alanları olan sökterler ve firmalarının ticari anlamda ki başarıları hakkında yaptığımız söyleşide, başarısının sırlarını paylaştı..

Mehmet Hanifi Çakar Haberi

Mehmet Hanifi Çakar
Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu.


Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2 Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul...