03 / 05 / 2024

Mehmet Hanifi Kalo kimdir

Mehmet Hanifi Kalo kimdir

Adana'nın en önemli iş adamlarından Mehmet Hanifi Kalo, Adana ekonomisi, faaliyet alanları olan sökterler ve firmalarının ticari anlamda ki başarıları hakkında yaptığımız söyleşide, başarısının sırlarını paylaştı..

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Evran tarafından kuruldu.

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Tutar tarafından kuruldu.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Dursun tarafından kuruldu.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Erkanlar İnşaatçılık Petrol Turizm Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi, Bülent Çakar, Hakan Çakar, Yunus Çakar, Mehmet Hanifi Çakar, Erkan Çakar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Elz İnşaat BOTAŞ Irak Türkiye Ham Petrol Hattı inşaatında yer alıyor!

Adana'nın en önemli iş adamlarından Mehmet Hanifi Kalo, Adana ekonomisi, faaliyet alanları olan sökterler ve firmalarının ticari anlamda ki başarıları hakkında yaptığımız söyleşide, başarısının sırlarını paylaştı..

Mehmet Hanifi Öksüz: Çevre konusunda işbirliği yapılmalı!

Mehmet Hanifi Öksüz, odanın meclis gündemine taşıyarak çözüm yolu aradığı çevre sorunuyla ilgili görüşlerini dile getirirken, çevreyi kirleten atıkların geri kazanımına özen gösterilmesini isteyerek, aslında bu atıkların bir servet olduğunu ifade etti...

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Kilis Diyaliz ve Fizik Tedavi Merkezleri hizmete girdi!

İstanbul da yaşayan Kilisli hayırseverler Mehmet Hanifi Cümbüş ve Mahmut Cümbüş tarafından yaptırılan Diyaliz ve Fizik Tedavi merkezlerinin açılışı yapıldı. İki katlı binanın 1. katı fizik tedavi merkezi, 2. katı diyaliz merkezi olarak hizmete girdi...

Mehmet Hanifi Kalo kimdir Haberi

Mehmet Hanifi Kalo kimdir

Adana'nın en önemli iş adamlarından Mehmet Hanifi Kalo, Adana ekonomisi, faaliyet alanları olan sökterler ve firmalarının ticari anlamda ki başarıları hakkında yaptığımız söyleşide, başarısının sırlarının GAZETTE okurlarıyla paylaştı.


Öncelikle söyleşimize sizi ve firmanızı tanıyarak başlayalım?

ELZ'NİN HEDEFİ 2017

Bizim firmamız ELZ; makine, inşaat ve elektrik üzerine kuruldu 2014 yılında kuruldu. Bölgemizde önemli projelerde yer almaya başladık, bir buçuk yıllık bir firma olmasına rağmen gerçekten eski geçmiş… Birlikte pazıları bir araya getirince ELZ kısa zamanda bölgede önemli bir firma konumuna gelmeye başladı. Özellikle inşaat ve mekanik noktasında. Şu an değişik ve önemli işler yapıyoruz bunun en son noktası BOTAŞ Irak Türkiye Ham Petrol Hattında çalışıyoruz. Güzel projelerimiz var, çalışmaya devam etmekteyiz. ELZ’nin şu an bünyesinde teknik kadrosunun haricinde kırk kişilik bir saha ekibi...