07 / 05 / 2024

Mehmet İsa Dumlu

Mehmet İsa Dumlu

İzmir'in Buca ilçesinde, alçı sıva isleri yaptığı inşaatın 5. katından asansör boşluğuna düştükten sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Mehmet İsa Dumlu'nun hayat hikayesi yürek burktu...

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dük Otelcilik İşletmeleri Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mehmet Sağın tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saço İnşaat Plastik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saço tarafından kuruldu.

Mehmet Eriş: Depreme hazırlık bilimin ışığında, ulusal politika ile yapılmalı! 

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, yerel yönetim olarak deprem hazırlığı eğitimi ve sağlıklı yapı stokunun oluşturulması için kentteki meslek odalarıyla çalıştıklarını belirtti...

Van'daki hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak!

Ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak." dedi...

Elazığ'da sağlam raporu verilen okul yıkılacak!

Elazığ’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Lisesi için 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra sağlam raporu verilmişti. Hasarsız olduğu belirtilen okulda karot tespitinden sonra yıkım kararı alındı...

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Suma Seyahat Turizm Organizasyon ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abubaker M. Turkıy ve D. Mehmet Hayri Ersan tarafından tarafından kuruldu.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Türkiye'de sağlıksız ve kimliksiz kentler oluşuyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de şehircilik açısından sağlıksız ve kimliksiz kentler oluştuğunu söyledi.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Mehmet İsa Dumlu Haberi

Mehmet İsa Dumlu

İzmir'in Buca ilçesinde, alçı sıva isleri yaptığı inşaatın 5. katından asansör boşluğuna düştükten sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Mehmet İsa Dumlu'nun hayat hikayesi yürek burktu. 


HAYALI İNŞAAT MÜHENDİSİ OLMAKTI 



Yeteri kadar para topladıktan sonra bu yıl tekrar sınava girip inşaat Mühendisi olmak isteyen Dumlu'nun babası Necmettin Dumlu, "Mehmet, kardeşine, ailesine yardımcı olmak için çalışıyordu. Bu yıl tekrar sınava girmek istiyordu" dedi. Dumlu'nun en büyük hayalinin inşaat mühendisliği okumak olduğunu belirten yakınları ise, "Mehmet inşaat mühendisi olmak istiyordu. Hayali inşaatta son buldu" dedi. 


Dumlu'nun hem kardeşinin okul masraflarını karşılamak hem de ailesine yardımcı olabilmek için devam zorunluğu bulunmayan Açık öğretim Fakültesi'nde okuduğu öğrenildi. Para biriktiren 25 yaşındaki Dumlu'nun bu yıl sınavlara girerek İnşaat Mühendisliği bölümü okumak istediği belirtildi. 


MÜDAHALE EDİLDİ 



Olay, geçen Pazartesi günü saat...