09 / 05 / 2024

Mehmet Kerem Eser kimdir

Mehmet Kerem Eser kimdir

Pera GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kerem Eser görevinden ayrıldı.

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Spill Response Çevre Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Kemerli ve Erol Mordonlu ortaklığında kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ediz Tuncay, Mehmet Kerem Tunçeri ve Mehmet Yavuz Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kerem Eser, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kerem Eser görevinden ayrıldı.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Kosova Gazi Mehmet Paşa Hamamı restorasyon için bütçe bekliyor!

Kosova'da bulunan Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük tarihi eseri olan ve UNESCO'nun tarihi eser konumunda bulunan Gazi Mehmet Paşa Hamamı, onarım için bütçe bekliyor.

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Fsm Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyhan Gökce, Mehmet Kerem Bıyıklı ve Furkan Esen ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Acıbadem Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü açıldı!

Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, 175 milyon doları aşkın yatırım yaparak Acıbadem Üniversitesi’ne Kerem Aydınlar Kampusu'nu ekledi. Aydınlar, “Kâr edersek o parayı yine eğitime yatırırız” dedi...

Byz Garage AVM Kayseri'de kapılarını açtı!

Bir alışveriş merkezinden beklenilenin fazlasını müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE renkli şovlar, ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in konseri ile kapılarını açtı. Kerem Eser, şovları ile açılışa renk katarken; Caillou ve arkadaşları da çocuklara unutulma

Mısır Apartmanı'nda Mehmet Akif Müzesi açılacak mı

Mehmet kif Yılı'nın bitmesine sayılı günler kala Mısır Apartmanı'nda açılacak Mehmet kif Müzesi'nden eser yok. Kültür Bakanlığı'ndan somut tek adım " kif'in hangi dairede kaldığını araştırıyoruz" açıklaması

Mehmet Kerem Eser kimdir Haberi

Mehmet Kerem Eser kimdir

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) görevinden ayrılan Yönetim Kurulu Üyesi bildirimi hakkında açıklama yaptı.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kerem Eser görevinden ayrıldığını açıkladı. 

Pera GYO'nun KAP açıklaması:
''Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kerem Eser bu görevinden ayrıldığını Şirketimize...