28 / 04 / 2024

Byz Garage AVM Kayseri'de kapılarını açtı!

Byz Garage AVM Kayseri'de kapılarını açtı!

Bir alışveriş merkezinden beklenilenin fazlasını müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE renkli şovlar, ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in konseri ile kapılarını açtı. Kerem Eser, şovları ile açılışa renk katarken; Caillou ve arkadaşları da çocuklara unutulma




Kayseri’ye uygar yaşam alanları sunan projelerin mimarı Başyazıcı Holding iştirakı İmtaş İnşaat tarafından 15.058 m² kiralanabilir alanı ile ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde bir yaşam merkezi sunmayı hedefleyen BYZ GARAGE 23 Mart’ta kapılarını açtı.


BYZ Garage’ın açılışına Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ile KTO’nun başkan adayları Ömer Gülsoy, Mahmut Hiçyılmaz, Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve birçok vatandaş katıldı.  


BYZ Garage AVM'nin açılışında ünlü şarkıcı Yusuf Güney sahne aldı. Kerem Eser, kendine has şovu ile izleyenleri yine büyüledi. Caillou ve arkadaşları da, açılışa gelen çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Renkli açılışa, Kayseri'nin çevre illerinden de yoğun katılım oldu. Binlerce  kişi yapılan şovlarla eğlenceli saatler yaşadı.  


Hesaplı alışverişin  gerçek adresi BYZ GARAGE, Özdilek, Butik Dayı, Çift Geyik Karaca, Dekolte Ayakkabı, Beğendik, Rodi, Collezione, Teknosa, Sinema End, Simit Sarayı, Bursa Kebap Evi, Sultan Ahmet Köftecisi, Arçelik ve Kaşmir Halı gibi birbirinden değerli ve farklı markaların yanı sıra Kayserilileri ilk defa ünlü İtalyan markalarını bir arada bulunduran Itallian Outlet ile buluşturdu.


BYZ GARAGE’ın; kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığını KDM Alışveriş Merkezleri Kiralama ve Danışmanlık Merkezi yapıyor. KDM Danışmanlık; konsept oluşturma, doğru mağaza karması, kiralama, yönetim ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veriyor. Yurt içi ve yurt dışı toplam 34 projeye hizmet veren KDM, güçlü ve profesyonel kadrosuyla alışveriş merkezleri ve perakende sektörüne yepyeni bir soluk getiriyor.


Geri Dön