13 / 05 / 2024

kerem eser

kerem eser

Bir alışveriş merkezinden beklenilenin fazlasını müşterilerine sunmayı amaçlayan BYZ GARAGE renkli şovlar, ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in konseri ile kapılarını açtı. Kerem Eser, şovları ile açılışa renk katarken; Caillou ve arkadaşları da çocuklara unutulma

Mehmet Kerem Eser, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kerem Eser görevinden ayrıldı.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Alman oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. Elles yaptığı açıklamada, "Kerem paramı yanlış yönlendirdi" dedi.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Baraa Sibahi tarafından kuruldu. 

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı mı?

Wilma Elles, Kerem Göğüş’le ilişkisinin sona erdiğini iddialarına "Biz zaten resmi olarak evli değildik. O yüzden boşanma durumu yok" yanıtını verdi...

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Şişli'de tarihi eser apartman tehdit altında!

İstanbul Şişli'de bulunan 2. derece tarihi eser tescilli apartman bitişiğine yapılarak balkonlarını kapatan ve yapı güvenliğini ihlal eden bir başka bina yüzünden tehdit altına girdi..

Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Egy Eser Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Eser tarafından kuruldu.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

kerem eser Haberi

kerem eser


Kayseri’ye uygar yaşam alanları sunan projelerin mimarı Başyazıcı Holding iştirakı İmtaş İnşaat tarafından 15.058 m² kiralanabilir alanı ile ziyaretçilerine beklentilerinin üzerinde bir yaşam merkezi sunmayı hedefleyen BYZ GARAGE 23 Mart’ta kapılarını açtı.


BYZ Garage’ın açılışına Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, AKP Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mehmet Asaf Mehmetbeyoğlu ile KTO’nun başkan adayları Ömer Gülsoy, Mahmut Hiçyılmaz, Eski Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ve birçok vatandaş katıldı.  


BYZ Garage AVM'nin açılışında ünlü şarkıcı Yusuf Güney sahne aldı. Kerem Eser, kendine has şovu ile izleyenleri yine büyüledi. Caillou ve arkadaşları da, açılışa gelen çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Renkli açılışa, Kayseri'nin çevre illerinden de yoğun katılım oldu. Binlerce  kişi yapılan şovlarla eğlenceli saatler yaşadı....