04 / 05 / 2024

Mehmet Kertiş izmir

Mehmet Kertiş izmir

2009-2014 tarihleri arasında Bayındır İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Kertiş kimdir? Mehmet Kertiş, hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kertiş..

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Mehmet Özkan: İzmir Torbalı'daki ayakçı emlakçılara dikkat!

Öz Torbalı Emlak'ın sahibi Mehmet Özkan Torbalı'daki emlak piyasasını değerlendirdi. Uzun yıllardır sektörde olan Özkan, emlak piyasasının oldukça hareketli olduğu Torbalı'da ayakçı diye tabir edilen vergisiz çalışan emlakçılara çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Mehmet Kertiş kimdir?

2009-2014 tarihleri arasında Bayındır İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Kertiş kimdir? Mehmet Kertiş, hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kertiş..

Mehmet Dinç: İzmir'de gayrimenkul satışları artıyor!

Yeni yılla birlikte birçok sektör hareketlendi. Bunlar başında ise gayrimenkul sektörü geliyor. 2016 yılıyla birlikte daha da hız kazanan sektör, hem İZBAN'ı hem de konut kredilerinin düşmesini bekliyor.

Mehmet Müezzinoğlu İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nu inceledi!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyet, İstanbul - Bursa -İzmir Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen otoyolun Bursa kısmındaki karayolunu ve İzmit Körfez Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet İşler: İzmir 3 yat limanını taşıyacak kapasitede!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, İzmir'in 3 limanı taşıyacak kapasitede olduğunu söyledi.

Mehmet İşler: İzmir'e 3 yat limanı yapılmalı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkam Mehmet İşler, Avrupa'da yat limanlarının yetersiz olduğunu belirterek, İzmir'in 3 limanı taşıyacak kapasitede olduğunu söyledi.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

Mehmet İşler İzmir'in turizm kapasitesini açıkladı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin öksüz bırakıldığını belirterek İzmir için ciddi bir stratejik tanıtım yapılması gerektiğini söyledi.

Mehmet İşler: İzmir turizmi yoğun bakımda!

ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2014 Ocak-Kasım döneminde İzmir'e gelen yabancı turist sayısı ve ana pazardaki son durumu değerlendirdi.

Mehmet İşler: İzmir'in 2014 yılı turizm karnesi zayıf!

ETİK Başkanı ve (TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2013 yılının ilk 11 ayında Alsancak Limanı'na 473 bin turist geldiğini, bu yıl aynı dönemde yüzde 31 azalarak sayının 327 bin kişiye düştüğünü söyledi.

Mehmet İşler: İzmir turizmde hak ettiği yerde değil!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Kanal 35'te 'Yeni Vizyon' isimli sohbet programına konuk oldu.

Mehmet İşler: İzmir turizmden hak ettiği payı alamıyor!

Türkiye'de turizmin hep ileriye gittiğini belirten Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Mehmet İşler "Ancak İzmir, tanıtım yetersizliği sebebiyle geriye gidiyor, hak ettiği payı alamıyor" dedi.

Mehmet Kertiş izmir Haberi

Mehmet Kertiş izmir

Mehmet Kertiş, 1966 yılında Bayındır ilçesine bağlı Yeşilova köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, orta öğrenimini Bayındır’da tamamlayan Mehmet Kertiş, önce Işıklar Askeri Lisesi ne başlamış, ardından askeri liseyi bırakıp İzmir Teknik Lisesi’nde eğitimine devam etmiştir. 


Zor yıllarda eğitimine devam etmek isteyen Kertiş, dönemin siyasi çalkantılar içerisinde olması sebebiyle ailesinin isteği üzerine okul hayatını bırakmak zorunda kalmıştır. Ticaret hayatına atılan Kertiş, çeşitli sivil toplum örgütlerinde öncü görevler üstlenmiştir. 


Aktif siyasete ilk girişi 1990 yılında MHP ilçe teşkilatında ve Ülkü Ocakları’nda görev almasıyla başlamıştır. Ak Parti’nin 2001 yılında Türk siyaset sahnesine çıkışıyla birlikte, en son 2009-2014 tarihleri arasında Bayındır İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 


Mehmet Kertiş, evli ve iki çocuk...