14 / 05 / 2024

Mehmet Köşker

Mehmet Köşker

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Köşker tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körsü İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Körsü tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suadiye Lotus Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kırıcı tarafından kuruldu.

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Köker tarafından kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Mehmet Küçüksakallı: Musul'da iş yapan Türk Müteahhit firmalarının armasını diliyoruz!

Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Küçüksakallı başkonsolosluğun yeniden hizmete geçirilmesi için gerekli izinlerin alındığını belirtti. Küçüksakallı yaptığı açıklamada, 50 Türk mühendisi, teknisyen ve işçiyle projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlandığını ifade etti...

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özgenç, Fikret Akbıyık, Mehmet Kömcü, Mustafa Akbıyık ve Zekai Akbıyık ortaklığında kuruldu.

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Gebze Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

Gebze Belediyesi olağan Aralık ayı meclis oturumu 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis salonunda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yönetiminde yapıldı.

Mehmet Köşker Haberi

Mehmet Köşker

Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Köşker tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.


Sistem Karot İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü Hidrolik duvar kesme işleri, Asfalt kesim işleri, Derz kesme ve kanal açma işleri, Betonarme perde ve döşemelerde istenilen ebatlarda kapı, pencere, havalandırma, tesisat şaftları v.s. açılması işlerini yapmak. 2- Doğalgaz ve sıhhi tesisat delikleri delinmesi işlerinin yapılması 3- Kimyasal ve çelik dübel ile ankraj yapımı filiz ekme işlerini yapmak. 4- Hasar görmüş binaların kolon, kiriş ve döşeme betonlarının çelik plaka ve çelik ankrajlarla   sağlamlaştırılması. 5- Betonarme binaların parçalara bölünerek çevreye zarar vermeden yıkım işlerini yapmak. 6- Patlayıcı ve darbeli...