06 / 05 / 2024

mehmet kurt inşaat fuarı

mehmet kurt inşaat fuarı

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağkurt İnşaat Taahhüt Ve Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Karadağ ve Osman Atay Kurt tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Zonguldak'taki Uzun Mehmet Camisi'nin inşaatı tamamlandı!

Kömür kent olarak bilinen Zonguldak'ta hayata geçirilen Uzun Mehmet Camisi'nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Kurt İnşaat, Gaziantep'te 2 yeni projeye başlıyor!

Gaziantep'te inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kurt İnşaat, çevreye duyarlı projeleriyle kentin gözde bölgelerinden yaşabilir konutlar üretiyor. Firma özellike inşa ettiği bağ evleriyle dikkat çekiyor...

Kurt İnşaat Mira Park'ta her katta tek daire avantajı!

Kurt İnşaat imzasıyla Gaziantep'te hayata geçirilen Mira Park projesinde her katta tek daire avantajı sunuluyor.

Yavuz Kurt İnşaat Om Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Kurt İnşaat Om Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kurt tarafından kuruldu. 

Gaziantep Havalimanı'nın inşaatı hızlanacak!

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Gaziantep Havalimanı'nda yeni terminal binasının inşaat çalışmalarını hızlandıracaklarını söyledi.

Bozüyük 4 Eylül Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, proje tadilatı nedeniyle inşaatına ara verilen ve yapılan revizyon ile daha kullanışlı hale getirilen 4 Eylül Mahalle Konağı’nın inşaatına yeniden başlandı.

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

mehmet kurt inşaat fuarı Haberi

mehmet kurt inşaat fuarı


Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, uzun yıllardır inşaat sektöründe olduklarını belirterek tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını kaydetti. Fuarda iyi firmalar ve projeler bulunduğunu söyleyen Kurt. "Yerli talep de yabancı talep de çok fazla. Fuardan memnunuz, oturmuyoruz. İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var. Projeler yerlilerin de ilgi sini çekiyor, yabancıların da. Doğası, manzarası, denizi ile Bursa yaşanabilir bir yer. Özelikkle Almanya, Hollanda, iran'dan bize çok fazla talep var. Araplar'ın çok fazla ilgisini çeken bu yer Bursa. Mudan ya'da projemiz var. Eıı çok istanbulluya proje satıyorum. İstanbul'dan feribota biniyor, Mudanya'ya geliyor. Buradan işine gidip, gelen çok insan var. Son olarak Karacabey'den Tirilye'ye kadar 80 kilometrelik biı sahil pıojesi planlanıyor. Bölge çok...