05 / 05 / 2024

Mehmet Kutman global

Mehmet Kutman global

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman, nasıl bir eğitim süreci geçirdi? Mehmet Kutman İş hayatına nasıl girdi? İşte Mehmet Kutman'ın hayatı...

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erdemci ve Mehmet Veysel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi Beylikdüzü'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalış tarafından kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kutman Kimdir?

Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman’ın mesleği nedir? Mehmet Kutman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Arash Bahramı ve Mehmet Taştan ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Mfk Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mfk Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da F. Sultan Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Mehmet Kutman global Haberi

Mehmet Kutman global

Mehmet Kutman kimdir?

Mehmet Kutman, 1960 yılında Paris doğumlu. Mehmet Kutman, babasının hakim olması nedeniyle ilk öğrenimini Ankara'da Lecole de L'Ambassade  Française'de tamamladı.


1968 yılında İstanbul'da St Josef Lisesini kazanması üzerine ailece İstanbul'a taşınan Mehmet Kutman, bugün Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı.


1973 yılında bu okulu başarı ile bitiren Mehmet Kutman, aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı. 4 yıl boyunca başarılı bir şekilde okul hayatını sürdürürken aynı zamanda iş hayatını da yakından tanımak için Zihni Denizcilik Şirketinde İhracat ve Gemi Broker'lığı konusunda çalıştı. 


Mehmet Kutman, 1977 yılında tamamladığı Üniversite tahsilinden sonra Amerika'ya gitti. 


Teksas Üniversitesi'nde MBA programını başarı ile tamamladıktan sonra 1982 yılında Senior Vice President olarak Philio Bush & Associates of Londan'da çalışmaya başladı. 


1984 yılında Dallas'da Sexton Inc. firmasında Vice President...