03 / 05 / 2024

Mehmet Müezzinoğlunun bursa şehir hastanesi açıklaması

Mehmet Müezzinoğlunun bursa şehir hastanesi açıklaması

Seçimlerden bir ay evvel Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Bursa Şehir Hastanesi inşaat alanında 'in cin top' oynuyor.

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti! 

Mehmet Ömür Özüpek, Pasifik GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yenişehir Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızla devam ediyor!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 3 Nisan'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan Devlet Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Birinci derecede ölümlü iş kazaları inşaat sektöründe oluyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımı devam eden Bursa Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışan işçilerle iftarda bir araya geldi.Bakan Müezzinoğlu, birinci derecede ölümlü iş kazalarının, daha çok inşaat sektöründe görüldüğüne dikkati çekti.

Bursa Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Hasanbey Hamamı Kültür Merkezi açılışına katıldı.

Bursa Gemlik'te 970 konutun temeli atıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Gemlik'te ilk planda 366'sının inşa edileceği 970 konutun temeli attı.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Milli tren için geri sayım başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adapazarı'nda bulunan Türkiye Vagon Sanayi A.Ş.'de (TÜVASAŞ) 2018'in sonunda raylarda olması hedeflenen Milli Yüksek Hızlı Tren'i inceledi.

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atıldı!

Türkiye’deki kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Projesi’nde ikinci perde açıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu ile Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın temelini attığı proje 2017’de bitirilecek.

Mehmet Müezzinoğlunun bursa şehir hastanesi açıklaması Haberi

Mehmet Müezzinoğlunun bursa şehir hastanesi açıklaması

Etrafı ağaçlarla çevrili hastane arsasında tören için kazılan dört çukur ile bir çukurun içine boşaltılmış 10 metrekarelik beton dikkatlerden kaçmıyor. Törenden akabinde bir bir çivi bile çakılmayan alan ile ilgili en çok büyük sıkıntı arsa tahsisinin gerçekleştirilmemiş olması.


Bursa Şehir Hastanesi'nin temeli dokuz Mayıs 2014 günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla çok büyük bir tören eşliğinde atıldı. Burada açıklama yapan Arınç, yanına çağırdığı yüklenici firma yönetim kurulu başkanı Erman Ilıcak'la hastanenin bitiş tarihi hususunda pazarlık yaptı. Hastanenin 30 ayda bitirilmesini isteyen Arınç, Ilıcak'tan buranın 29 Ekim 2017 için söz aldı. Müezzinoğlu ise törendeki konuşmasında arsa ile ilgili legal sıkıntıların bulunduğuna atıfta bulunarak, "Bunlar milletten 7 Haziran'da hak ettiği cevabı alacaktır." ifadesini kullandı.


TÖREN İÇİN KAZILAN 4...