27 / 04 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Başkan Ahmet Edip Uğur, mega projeler hakkında bilgi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de bir dizi programa katıldı. İlk olarak Onhan Otel'de düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütleriyle buluşan Müezzinoğlu, daha sonra Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Ahmet Edip Uğur'un misafiri oldu.


'Desteğe hazırız' 


Bakan Müezzinoğlu'na, belediye hizmet binası girişinde sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi verdi. Mega projelerin MIPIM Fuarı'nda da sergilendiğini söyleyen Uğur, projelere uluslararası dev şirketlerin talip olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu da, Başkan Uğur'a projelerden ötürü teşekkür ederek, Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şeref defterini imzalayan Müezzinoğlu'na Başkan Uğur tarafından belediyenin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verildi.


Özel basım para hediye edildi


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediyeyi ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na ziyaret sonunda zeytinyağı, Yağcıbedir halısı ve özel olarak bastırılan hatıra para hediye etti. Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret ettikten sonra kentten ayrıldı.


Yeni Asır 


Geri Dön