30 / 04 / 2024

balıkesir kent projeleri 2016

balıkesir kent projeleri 2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022! Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Balıkesir'de kaç konut inşa edecek? Balıkesir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Balıkesir Sosyal Konut Projesi 2022...

ÖİB'den Ankara ve Balıkesir'deki bazı taşınmazların satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara ve Balıkesir'de yer alan bazı taşınmazların satışı için onay verdi.

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

TOKİ Balıkesir projeleri 2020!

TOKİ Balıkesir 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Balıkesir projeleri 2020 başvuru ne zaman? 2020 TOKİ Balıkesir fiyatları ne kadar? TOKİ Balıkesir projeleri nerelerde? İşte detaylarıyla TOKİ 100 bin sosyal konut Balıkesir projeleri...

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

Balıkesir'de büyük değişim başladı!

Balıkesir'de bu yıl yüzlerce proje başlayacak.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, şehrin çehresini değiştirecek projeleri tanıttı.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

balıkesir kent projeleri 2016 Haberi

balıkesir kent projeleri 2016

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Başkan Ahmet Edip Uğur, mega projeler hakkında bilgi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de bir dizi programa katıldı. İlk olarak Onhan Otel'de düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütleriyle buluşan Müezzinoğlu, daha sonra Balıkesir Valiliği'ni ziyaret etti, ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Ahmet Edip Uğur'un misafiri oldu.


'Desteğe hazırız' 


Bakan Müezzinoğlu'na, belediye hizmet binası girişinde sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi verdi. Mega projelerin MIPIM Fuarı'nda da sergilendiğini söyleyen Uğur, projelere uluslararası dev şirketlerin talip olduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu da, Başkan Uğur'a projelerden ötürü teşekkür ederek, Türkiye'yi dünyada en iyi şekilde tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Balıkesir Büyükşehir...