29 / 04 / 2024

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.



AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir’deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. 10 ilçede inşaat aşamasında olan 12 yatırımın maliyetinin 88 milyon 780 bin lira olduğunu belirten Demiraslan, 100 yataklı Burhaniye Devlet Hastanesi’nin Kurban Bayramı'ndan sonra açılacağını söyledi. 

25 üniteli Bandırma Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nin temelinin bu ay içinde atılcağını söyleyen Demiraslan, “Bandırma’da Devlet Hastanesi’nin Kardiyovasküler Cerrahi ve Modern Yoğun Bakım ünitelerinin 2-3 ay içerisinde hizmete girmesi bekleniyor. Diyaliz ünitesi de hastane bahçesine yapılacak 30 ünitelik diyaliz merkezine taşınmasıyla birlikte acil servis daha geniş, modern ve kullanışlı bir alana kavuşacak” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, önümüzdeki dönemde çok sayıda sağlık yatırımının gündemde olduğunu ve birçok hastanenin de inşaatının tamamlanacağını açıklayan Demiraslan, Balıkesir’in yeni yatırımlarla sağlıkta çığır açacağını kaydetti.

Başkan Demiraslan, “Hükümetimiz, Balıkesir’e büyük önem veriyor ve her türlü ihtiyaç doğrultusunda yatırım yapıyor. Balıkesir halkı en iyi, en modern hizmetlere layık. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.


Geri Dön