13 / 05 / 2024

Mehmet Necat Avcı

Mehmet Necat Avcı

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Salih Ünlü, Nesih Ünlü ve Mehmet Necat Avcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler 'de kuruldu.

V2 Motor İnşaat Reklam Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V2 Motor İnşaat Reklam Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Avcı tarafından kuruldu.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Melih Bingöl İnşaat Elektrik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Melih Bingöl tarafından kuruldu. 

Avcılar'da Suriyeliler için okul açıldı!

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

Kayserili mimarlardan 'göç' toplantısı!

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin Kent Tartışmaları programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, mimarlar, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Ümraniye Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yılın mart ayında yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun açılış töreni yarın saat 10:00’da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılımlarıyla gerçekleşecek...

Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'daki evi yıkıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan evi, Bakanlar Kurulu tarafından 2005'te heyelan tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 'Afet Risk Alanı' olarak ilan edilen bölgede yer aldığı için yıkıldı.

Doğubayazıt Hacı Mehmet Avcı Camii açıldı!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde işadamı Salih Avcı’nın merhum babası Hacı Mehmet Avcı adına yaptırdığı cami ve taziye evi ibadete açıldı.

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Salih Ünlü, Nesih Ünlü ve Mehmet Necat Avcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler 'de kuruldu.

FTG Yapı Proje ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FTG Yapı Proje ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Necat Timur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İlka Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İlka Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Necat İlci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık'ta Kartal, İtimat Sokak'ta kuruldu

Mehmet Necat Avcı Haberi

Mehmet Necat Avcı

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Salih Ünlü, Nesih Ünlü ve Mehmet Necat Avcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler'de kuruldu.


Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...