20 / 05 / 2024

Mehmet Nuri Yılmaz

Mehmet Nuri Yılmaz

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevpa İnşaat Yapı Tadilat ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdulkerim Süslü, Hayrettin Çiçek, Mehmet Nuri Yılmaz, Musa Sevgen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Nuri Ersoy'dan ormanlarda yapılaşma yetkisi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ormanlarda yapılaşma yetkisi ile ilgili sınırlandırmaya yönelik kanunun 39 yıl önce çıkarıldığını açıkladı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi yorumu: Yapılan işlem doğru ama hiltinin kullanılması yanlış!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları esnasında hiltiyle yapılan işleme dair konuştu. Bakan Ersoy, "Yapılan işlem doğru ve yapılması gereken bir işlem ama hiltinin kullanılması yanlış" dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Olimpos açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada Olimpos'ta plana uygun olmayan yapıların yıkımının yapılacağını belirtti.

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yılmaz Yalıtım Havalandırma İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan ve Nazım Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Kaleyapıt İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleyapıt İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Nuri Yılmaz ve Engin Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu 22 Eylül 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Hacı Bayram Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.

Nusreddin Yılmaz Gelibolu'daki arsasını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Nusreddin Yılmaz gayrimenkullerini bağışladı!

İstanbul'da tekstil sektöründe yer alan hayırsever iş adamı Nusreddin Yılmaz, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde üç parçadan oluşan 85 dönüm arazi ve bazı gayrimenkullerini Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Mehmet Nuri Yılmaz Haberi

Mehmet Nuri Yılmaz

MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


MNY Yangın Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a. Her türlü İnşaat yapımı,İnşaat sektörüne yönelik yangına dayanıklı malzemelerin ithali,ihracatı,pazarlaması,satışı,montajı ve gerektiğinde üretiminin yapılması. b. Şirket Amacına giren işlerin tanıtma geliştirme ve pazarlamasına yönelik tüm çalışmaları yürütmek,ve piyasa araştırmalarını yapmak.. Amacına ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerekli ruhsat,izin,öncelik,patent,marka ihtira beratlarını almak devretmek ve devralmak.Amacına uygun her türlü taahhüde girmek. Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket  firma iş ortaklıkları ve firmalarla ortaklık kurmak iştirak etmek devralmak ve gerektiğinde devretmek.  Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesisler ile gayrimenkulleri...