29 / 04 / 2024

Mehmet Önal

Mehmet Önal

Orta Asya ve Türkiye Turizm Forumu (CATHIC), küresel kriz nedeniyle 2013'te sadece Türkiye'ye odaklanacak. 80'e yakın ülkenin turizmcileri Türkiye'de otel açıyor

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Malatyalı Jeoloji Profesörü Prof. Dr. Mehmet Önal, bu sabah 05:14'te Malatya'da meydana gelen deprem ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki Malatya'daki bu deprem artçı mı? İşte o açıklamalar...

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal tarafından kuruldu.

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arenas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal Polat tarafından kuruldu.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Mahkemeden 'kaçak yapılarla ilgili' emsal karar!

Milyon dolarlık villaların yer aldığı sitede bulunan ‘kaçak yapı’ krizi iki iş insanını karşı karşıya getirdi. Katarlı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, Türk komşusu Mehmet Ünal’ı belediyeye şikâyette bulundu, kaçak yapıların yıkılması amacıyla karar verildi.

Ayvacık’ta yıkım yok, çatlayan binalar var!

Çanakkale  Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, meydana gelen deprem sonrasında yıkım olmadığını çatlak binaların giderilebileceğini söyledi.

Ali Ünal: Kepezli müteahhitler payına düşeni aldı!

KEMDER Başkanı Mehmet Ali Ünal, Kasım ayı konut satış verilerini değerlendirdi. Konut satışlarının yüzde 27 oranında azaldığına dikkat çeken Ünal, “Küçük ama sağlam adımlarla ilerlemeliyiz” diye konuştu.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

Mehmet Önal: Malatya'nın yapı stoku çürük!

Prof. Dr. Mehmet Önal, Malatya'nın yapı stokunun çürük olduğunu söyledi. Önal, olası 5.1 büyüklüğündeki depremin yaklaşık bin civarında binanın hasar görmesine neden olacağını söyledi.

Ayvacık'ın çehresi değişiyor!

150 yıllık bir tarihi olan Ayvacık'ta bir ilke imza atan ve üç dönemdir partisinin de oylarını arttırara belediye başkanlığını kazanan Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ilçesinin çehresini emin adımlarla değiştiriyor.

Ayvalık Geri Gönderme Merkezi 6.7 milyon TL'ye mal olacak!

Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, ilçesinde yapılan Geri Gönderme Merkezi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şahin yaptığı açıklamada, 6,7 milyon liraya mal olacak projenin 8300 kapalı alanı kapsadığını belirtti.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'ndan kızına miras şoku!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti.

Mehmet Önal Haberi

Mehmet Önal

Her yıl Orta Asya ve Türkiye Turizm Forumu (CATHIC) adı verilen ve 80'den fazla ülkenin en önemli turizm yatırımcılarının buluştuğu turizm forumu, bu yıl Türkiye'ye odaklanacak. CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal, dünyadaki ekonomik gelişmeler nedeniyle forumun bu yıl 'Focus on Turkey' (Türkiye'ye odaklan) temasıyla düzenleneceğini açıkladı. Önal, "Dünyadaki ekonomik gelişmeler turizm yatırımlarında yabancı işletmecilerin ilgisini Türkiye'ye çekti. 2013 Türkiye'nin yılı olacak. Çünkü dünyada ekonomik durgunluğun artması bekleniyor. Türkiye ekonomisi özellikle burada otel işletmek isteyen grupları cezbediyor" dedi. Eskiden Türk yatırımcıların yabancı işletmeci bulmak için yurtdışına gittiğini belirten Önal, artık durumun tersine döndüğünü, yabancı işletmecilerin Türk yatırımcıların ayağına kadar geldiğini söyledi. Önal, "4-6 Şubat 2013'te yapılacak forum için yabancı otel işleten gruplar Türkiye'de otel açmak ve yatırımcılarla tanışmak için kelimenin...