18 / 05 / 2024

Mehmet Onur Çakmaklı gayrimenkul

Mehmet Onur Çakmaklı gayrimenkul

Mehmet Onur Çakmaklı yaptığı açıklamada " Konut alıcıları, yatırım yapacakları bölgeleri belirlerken, konut arzını doğru açılarıyla değerlendirmesi gerekir. Arz fazlası oluşabilecek bölgelerden uzak durulmalı " dedi

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gündüzpolat ve Mehmet Onur Tayşu ortaklığında kuruldu.

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onr Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Koçali tarafından kuruldu.

Aner Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aner Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Karaöz tarafından kuruldu.

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sona Mühendislik Müşavirlik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Şeyhismailoğlu tarafından kuruldu. 

Moc Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moc Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Cebiroğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Denizciler Caddesi'nde kuruldu.

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçukalp İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Selçukalp tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Eyüp, Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Countrylife Sitesi kuruldu.

Mehmet Suavi Akansel vefat etti!

Bilgili Holding Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Onur Akansel'in babası Mimar Mehmet Suavi Akansel tedavi gördüğü hastaneden hayatını kaybetti. Akansel ailesine, tüm dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Çanakcılar Şirketler Grubu TSF’den Onur Ödülü aldı!

Seramik Sağlık gereçleri sektörünün lider firmalarından olan Çanakcılar Şirketler Grubu Onursal Başkanı Mehmet Çanakcı, Türkiye Seramik Federasyonu ( TSF ) tarafından verilen onur ödülüne layık görüldü...

Mehmet Onur Çakmaklı gayrimenkul Haberi

Mehmet Onur Çakmaklı gayrimenkul


TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Teminat Değerleme Departmanı Yöneticisi Çakmaklı: "Konut alıcıları, yatırım yapacakları bölgeleri belirlerken, konut arzını doğru açılarıyla değerlendirmesi gerekir. Arz fazlası oluşabilecek bölgelerden uzak durulmalı



TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Teminat Değerleme Departmanı Yöneticisi Mehmet Onur Çakmaklı, konut alıcılarının yatırım yapacakları bölgeleri belirlerken, konut arzını doğru açılarıyla değerlendirmesi gerektiğini belirterek, " Arz fazlası oluşabilecek bölgelerden uzak durulmalı.



Önümüzdeki süreçte gayrimenkul yine yatırımcıların liste başı enstrümanlarından biri olmaya devam edecek ve konuta olan talep negatif yönde etkilenmeyecek" dedi.


AA muhabirine yerel seçimlerin konut sektörüne ilişkin olası etkilerini değerlendiren Çakmaklı, 2013 yılının birinci ve ikinci çeyreğinde kredi faiz oranlarının düşmesiyle, konut satışlarında canlılık yaşandığını hatırlatarak, ikinci çeyreğin konut piyasası açısından parlak bir dönem olarak öne çıktığını kaydetti.


Çakmaklı, konut kredilerinde yüzde 0,60-0,65 faiz oranlarının...