29 / 04 / 2024

Mehmet Sabri

Mehmet Sabri

Gaziantep Şehitkamil belediyesi ne bağlı Belkıs Mahallesinde yapımına 2 yıl önce başlanan Emine Uslu Cami, dualarla hizmete açıldı. Peki açılış törenine kimle katıldı?

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns Plastik Granül Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabri Behar, Mustafa Ertufan ve Nesim Nedim Aryas ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı!

Kuşadası’nda Soğucak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Mehmet Sabri Bilici Camisi’nin temeli atıldı.

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Vııı Art Turizm İnşaat Reklamcılık Pazarlama Danışmalık Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Çetin Çil Mehmet Sabri Sefünç, İsmial Akkaya ve Giray Gözüpek tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hector İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hector İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Sabri Alay tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

K Yatırım Enerji Anonim Şirketi, Ali Kibar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Tamer Saka Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mehmet Sabri Tütüncü Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Karaköy, Tersane Caddesi'nde kuruldu.

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

MSG İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSG İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sabri Günaydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Pendik, Velibaba Mahallesi, Subay Sokak'ta kuruldu.

Murat Ülker, Esenler'de Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Esenler’i ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun eşlik ettiği gezide Ülker, babası Sabri Ülker adına açılan Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Mehmet Özhaseki: Kayseri cezaevi yıkılıp lojman yapılacak!

Yavuz Donat, Sabah Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Yıkılırsa yıkılsın" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cezaevinin önünden geçiyorduk... Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye "duralım" dedik... Durduk...

Fatih Sultan Mehmet'in türbesi bakıma alınıyor!

Fatih Camii'nin restorasyonunda sona yaklaşılırken İstanbul'un Fatihi Sultan 2. Mehmet'in türbesi de bakıma alınıyor. Fatih'in türbesiyle birlikte çevresindeki 5 türbe daha iyileştirilecek

TSK Mehmetçik Vakfı, Mamak'ta inşaat yaptıracak!

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü, Ankara İli, Mamak İlçesi, şžahintepe-İmar Mahallesi, 36519 ada, 15 parselde yer alan 534 metrekare arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak

Mehmet Yüksek Yapı, Kayseri'deki binaların denetçisi!

Dede mesleği olan inşaat sektörüne, bugün yapı denetim firması olarak hizmet veren Mehmet Yüksek Yapı, sektördeki 36 yıllık tecrübesini denetçi olarak değerlendirecek.

Mehmet Sabri Haberi

Mehmet Sabri

Açılışa törenine Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Mehmet Sabri Kılıç, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şahinbey Mehmet Tahmazoğlu, Cami Bahnesi Bülent Uslu ve ailesi ile birlikte bir çok vatandaş katıldı. Açılış töreni Kuran tilaveti, tüm şehitler için mevliti şerif okunmasıyla başladı.


Ardından Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çalık bir konuşma yaptı. Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çalık, “Bu camide emeği geçen proje mimarından, değerli belediyemizin arsa tahsisinden, ustalarından, nakkaşına, hattadına varıncıya kadar, kuranı kerim okuyan güzel ilahiler salalar veren hocalarımıza hepsine teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Hepsinin varlığından dolayı rabbimize hamt ediyor şükrediyoruz. Allah bizi daima güzel şeylerle hizmetlerle meşgul etsin. Güzel işlerle meşgul eden ve meşguliyeti de bereketli olan devamlı olan...