06 / 07 / 2024

Mehmet Sait Öncü

Mehmet Sait Öncü

Doresi Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Öncü tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Temmuz 2013 tarihinde Arnavutköy, Haraççı Bölgesi'nde kuruldu

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msb1 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz ve Mehmet Sait Bağ ortaklığında kuruldu.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manıtou Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Evran tarafından kuruldu.

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Narin Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Sait Narin tarafından kuruldu.

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aybar Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aybar ve Mehmet Sait Aybar ortaklığında kuruldu.

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Kaplan ve Musa Gülşen ortaklığında kuruldu.

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Sait Öncü Haberi

Mehmet Sait Öncü

Doresi Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sait Öncü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Temmuz'da kuruldu. Doresi Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Doresi Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Haraççı Mahallesi, Hadımköy Haraççı Yolu Caddesi,...